Kim Kelly

Kim Kelly er mit thriller univers på 3 bøger. Kim er en kvinde med en skummel fortid, der er kommet gennem nøgleøjet og blevet ansat ved PET. Så er du til nørdede og korrekte drabsmetoder og beskrivelser, teknik, overvågning, efterretningstjenester og kærlighed i en afbalanceret bland, så glæd dig til at lære Kim at kende.

Kort uddrag

“Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville melde mig under fanerne efter episoderne på Krudttønden i København 14-15 februar i 2015, og var nu færdiguddannet psykolog med en kandidatgrad i kognition og

Et thriller univers

kommunikation. Jeg var for et år siden blevet ansat som systemanalytiker ved forebyggelsescenteret hos Politiets Efterretningstjeneste og sad mest med analyser af online radikalisering. Det var netop i gennem et samarbejde mellem FE og PET at Jonas og jeg havde mødt hinanden.”

En halv time senere kørte jeg og Jonas over Farøbroen med kurs mod henholdsvis Søborg og Kastellet. Tankerne fløj rundt i hovedet, både med denne sag, der vel godt kunne have noget med københavner bomberne at gøre. 

Jeg sad skævt i passagersædet, holdt om hans nakke med venstre hånd og nussede hans højre hånd, der lå på mit lår. Vi talte ikke så meget, men lod bare varmen flyde mellem os og den tryghed i, at vide vi ikke var alene om den seneste udvikling. Der var noget fortid, der kunne indhente os nu. Noget vi ikke havde talt med andre om. Jeg håbede bare ikke, at det ville ende med at gå alt for langt tilbage i min private fortid.”

Første bog udkommer i løbet af 2021-22