fbpx

Altid kaos dag

I anledning af international Altid kaos dag, velkommen til min hjerne og jeg tilbyder dig et uundværligt råd

Systemer gør simpelthen livet nemmere. På dage hvor der er tralvt og en fornemmelse af kaos, er det guld værd, at kunne falde tilbage på rutiner for at holde kaos i skak.

Jeg elsker nemlig planlægning, min kalender og mine to do lister. Jeg priotere min sundhed højt, stort set hver eneste dag, om det så er psykisk eller fysisk. Når jeg føler mig stærk og rask fysisk, føler jeg mig mere i balance psykisk. Så at få rørt mig hver dag, det skal til.

Jeg og min kæreste er ret travle mennesker med en del fritidsinteresser, så der har ofte været kaos med planlægningen i køkkenet, men jeg har nu i nogle måneder prøvet Biancas madplan af, og den har givet et roligt overblik over, hvornår hvem skal lavet mad, hvilke dage alt efter, hvem der er hjemme eller ej.

Kaos med fysioterapien

Nu håber jeg ikke, jeg skræmmer dig væk, men der er faktisk ret meget kaos i mit hovedet. Jeg har virkeligt alt for mange traumer og dårlige oplevelser i mit liv, så jeg har været til forskellig behandling i dette efterår 2021, for at samle mig selv lidt op.

Jeg holder af instagram, og hvert år er jeg med i sebtember stories, som Bloggers by Heart holder. Jeg fortalte i flere af mine September Stories på instagram om, at jeg skulle starte i fysioterapi pga. de spændinger, jeg har i min krop.

Fyssen var dog en skufelse. Jeg havde forstået, at behandlingen var meget mere egnet til en sårbar person som mig, men det var den desværre ikke, da det kom til stykket. Jeg blev vist ind i et lille rum med et forhæng, hvor jeg kunne vente, til fyssen kom. Da fyssen kom var det første fyssen sagde, der ikke var nogle oplysninger om mig overhovedet. Jeg fik et mindre chok, men måtte jo begynde at fortælle, hvad jeg havde brug for hjælp til. Det bragte traumer frem fra 10 års, knapt så god behandling i psykiatrien.

Efter et kvarter sagde fys, at der var fem minutter tilbage, og da klappede jeg helt i. Det havde jeg intet fået at vide om. Jeg troede, jeg havde en time, og tid til liiiige at falde lidt ned og tid til at åbne op. Nu havde jeg ligget der, og hudløst delt ud af traumer, for derefter at blive overladt til mit eget kaos… og dette følte jeg: forladt og smidt ud, kaseret, smidt i rendestenen som en psykisk syg lort, der intet er værd.
Jeg ved godt, det er ret voldsomt sagt, men indimellem så skal tabu brydes og sandheden om følelser ud. Vi har alle sammen ting at slags med, nogle har bare mere end andre.

Venteværelse hos fyssen

Et uundværligt råd

Jeg har været i mindre kaotisk behandling i Vordingborg og har fået øvelser til at berolige mit nervesystem. En af øvelserne kan du få, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Det har været en god ting for mig, at være i behandling deroppe. Det har været meget kokrete øvelser, jeg har fået, noget af det kan minde om yoga.

Jeg har fået lignende øvelser før, men det har aldrig været muligt for mig at lave dem, fordi der aldrig har været ro omkring mig fysisk i de boliger, jeg har haft. Men nu hvor jeg bor på landet med min kæreste, så er her roen til det.

Så skynd dig at tilmelde dig mit nyhedsbrev, find et sted, hvor du kan finde ro og find min uundværlige guide frem på din mobiltelefon. Sæt den på lydløs eller flytilstand og smæk røven i underlaget og prøv min guide.

Hvis du vil gøre det, så smid gerne en kommentar under dette indlæg.

Så roligt ved dammen… den bliver færdig 2022.
Follow:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!