Om bøger

Jeg elsker at skrive bøger. Jeg har flere bøger i ærmet, men først vil jeg fortælle dig lidt om min selvbiografisk roman.

Anorektikeren og papvinen

Et af mit livs største bedrifter på godt og mest ondt var at skrive min første bog, Anorektikeren og papvinen. Det var rart at sætte ord på nogle af historierne fra mit liv. Jeg har altid vidst, at jeg ville skrive bøger, men at det blev en selvbiografisk roman, der blev min første, var ikke min plan, da jeg var barn. Her kommer bagsideteksten:

Jeg ville være den tyndeste i klassen, og mor havde altid så travlt med, at jeg skulle fremstå perfekt for omverdenen. Jeg turde ikke fortælle hende, hvordan jeg virkeligt havde det. Jeg drømte ganske enkelt om et liv på landet med et forfatterskab, heste, blomster, militæret og efterretningstjenester. I et desperat forsøg på at komme tættere på mine drømme, slippe væk fra min spiseforstyrrelse og mors druk, endte jeg i psykiatrien efter en planlagt overdosis. Jeg håbede, det kunne hjælpe mig tættere på mine drømme. Men det blev en uventet lang rejse …

Det var en bog, jeg var nødt til at skrive først for, at få ryddet op i mit system. Du kan kalde det lidt selvterapi. Jeg har stadigt nogle få planer for den bog, for jeg synes, min anderledes historie har fortjent noget mere.

Skulle du have lyst, kan du købe den her både som fysisk bog og som ebog. Du kan også skrive til mig her, så kan vi tale videre om det, hvis du vil have en bog med en underskrift og en personlig hilsen.

Jeg elsker at skrive bøger

Jeg har flere bøger i ærmet, men jeg har desværre lært, hvor vigtigt det er for mig at holde detaljerne tæt til kroppen. Mange ved jeg elsker krimi genren, men den er hård at skrive i, så det tager sin tid. Jeg er meget perfektionistisk, så der skal researche på og det kræver tid og overskud.

Uanset hvad, er der en ro i at skrive og virkeligt dykke ned i et helt bogprojekt. Det er hårdt, fordi man giver afkald på mange andre ting i den tid man skriver, men uanset hvad, så elsker jeg at skrive bøger.

Nyhedsmail

Vil du have besked, når jeg har nye bøger udgivet, så tilmeld dig min nyhedsmail og få besked som en af de næst første.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *