fbpx

Airsoft vlogger couple

Herunder kan du finde mine blogposts og vlogs om airsoft, og hvad det betyder for mig at have en anderledes hobby, som skydning jo er.

Jeg og min kæreste er et rigtigt airsoft vlogger couple. Vi elsker at dyrke airsoft, at skyde med plastik kugler, og vi er også nye vloggere for DGI skydning. Du kan følge med på YouTube. Vi kommer en del ind på træning, og den mentale del af en fokuseret sport. Det er et frirum for min hjerne, så meget vil jeg afsløre.

Vores første afsnit på YouTube

Følg et airsoft vlogger couple

Husk du er meget velkommen til at tilmelde dig min nyhedsmail eller følge med på instagram og YouTube. Du kan også bare smide en kommentar herunder.

Follow:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!