Complex PTSD og min servicehund på Patreon

Du er havnet det helt rigtige sted, når du er interesseret i servicehunde og Complex PTSD. Nu er min hjerne og min servicehund på Patreon

Jeg har i en lille årrække ønsket mig at gøre noget alvorligt ud af min Patreon medlemsplatform, og nu er dagen kommet. Om jeg helt når at få lavet mine velkomstvideoer færdig eller ej, nu begynder jeg altså at reklamere for medlemssiden. Og fortælle lidt om mine online foredrag.

Jeg har gang i flere ting, og er glad for, at jeg ikke tager det hele på en gang, men jeg vil alligevel liste op her, hvad jeg har af løbende planer for fremtiden.

 • Online foredrag
 • Muligvis lidt oplæsninger af min bog
 • Jeg får et besøg af Hanne fra servicehundeforeningen og min sagsbehandler, så der kommer skub i at jeg får min servicehund hjem til mig.
 • Psykologsamtaler
 • Stream på Twitch
 • Lave rigtigt gode YouTube videoer
 • Jeg kommer i et eller andet omfang til at være aktiv i Landsforeningen for ptsd-ramte og pårørende
 • Ditto Foreningen for servicehundebrugeres rettigheder
 • Ditto (hvis jeg bliver godkendt igen) Landsindsatsen EN AF OS
  • Høst i haven, hundemor forberedelser, male flere rum, slæbe brænde, passe min motion 10 timer om ugen, huske at streame, makeup og hud, hår, negle, dagbog, meditationer, kysse på kæresten og… trække vejret og helt ned i maven og rolige tastetryk på mit keyboard.

Puuuuuhhhhhhh

og igen puuuuuhhhh

Men ved du hvad? Jeg tager en ting ad gangen og alt bliver i et roligt tempo over de næste flere år. Det er nemlig også ret typisk for en Complex PTSD-hjerne at gemme sig væk i en masse projekter. Det kan også snildt lade sig gøre at kunne virke en smule hurtigkørende eller små hypo manisk. Ved ikke helt hvad det hedder, men you get the point I hope.

Det er lidt af et emotionelt flashback og en længere forklaring til en anden blog, men du kan læse lidt om det her senere.

Complex PTSD og min servicehund på Patreon

Jeg er så glad for min Patreon og alle mine projekter. Det er mine egne projekter, og jeg gør det ikke fordi, der er nogle psykiatere, behandlere, forfattereundervisning i foredrag, der er ikke nogen, der siger, at jeg skal noget. Og eller kan jeg godt sige “jeg må tænke over det”, hvis ikke jeg med det samme kan finde ud af at sige “nej, det kan desværre ikke lade sig gøre for mig at involvere mig i dette projekt”.

Jeg siger ja til mine egne projekter, og hvis det går hånd i hånd med andres projekter, vil jeg rigtigt gerne være med, i det omfang jeg kan. Der skal være en rød tråd af Complex PTSD og servicehunde, det er klart. Jeg skal have tid til masser af motion og ikke have alt for travlt.

Mit pitch på Patreon

Jeg laver videoer om servicehunde og complex ptsd, ødser ud af min viden om traumer, og håber jeg kan inspirere dig til at leve et mere simpelt liv.

Men jeg har brug for din hjælp

Det kræver en del af mig at sprede viden om servicehunde og Complex PTSD:

 • Tid
 • Mental energi
 • Software og udstyr

Du skal selvfølgeligt have noget fra mig, du ikke bare lige får andre steder.

Du får:

 • Tilbud før andre
 • Bag kameraet
 • Videoer før andre
 • U filtreret Ida
 • Tips eller kan man kalde det undervisning? Alt om min tilgang til compassion og traumehåndtering

Vil det ikke være fedt at vide du gør en stor forskel?

Skynd dig at tilmelde dig her og få en stor digital krammer.

Håb forude på Patreon

Jeg håber godt nok, der er håb via Patreon og min YouTube. Jeg elsker at lave videoer og give folk viden om complex PTSD eller måske noget med lovgivning i forhold til servicehunde. Der er meget af det, der tiltaler mig, fordi det er en fordel at være en nørd, der undersøger ting til bunds. Så er det sagt.

Der er så meget viden online, men jeg vil gerne samle en masse af det. Enten ved jeg, hvor folk skal sendes hen, eller jeg kan fortælle om det, de søger viden om. Sådan havde jeg det forleden, da jeg så et online foredrag.

Jeg passer grundigt på mig selv, for ja, jeg er stadigt meget sårbar og skal passe på, jeg ikke dykker ned i depression. Jeg er bare også nødt til at tage de sejre, jeg kan. Og når de sejre er noget, hvor min nørdede hjerne har været med ind over, så føler jeg mig bare så meget mere… i live. Ja rent faktisk.

Hvorfor har jeg lavet en Patreon?

Jeg har lavet en Patreon fordi, det er jeg værd. Mit indhold er det værd. Min tid er det værd. Complex PTSD og min servicehund på Patreon, er det værd.

Hos mig får du masser af viden i nørdede og samtidigt overskuelige detaljer. Om det så er en guide til håndtering af emotionelle flashbacks, eller en live på YouTube en gang om måneden, eller chat på min discord server.

Jeg vil takke af og takke dig for din støtte, om det så er at læse denne blog, dele den på din facebook eller andre steder, eller du faktisk har valgt at blive supporter… du er sej!

Vi ses

Follow:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *