Corona forsinket bogudgivelse

https://idaeowyn.com/anorektikeren-og-papvinen-2/

Min roman kan endeligt købes i Bog og ide i Nykøbing Falster. Det må siges at være en Corona forsinket bogudgivelse.

Jeg havde troet, at det ville være en stor oplevelse. Faktisk er kun jeg fyldt af tilfredshed. Det har taget tid for mig at komme så langt med min roman. Jeg er en sårbar forfatter. Der er rigtigt mange ting at lære om bogudgivelser. Mange gange har jeg mere eller mindre knækket nakken lidt på alt den viden og måtte tage en ufrivillig pause fra alt arbejde.

Første skridt

Jeg startede selvfølgeligt med at skrive bogen og brande mig selv på SoMe i samme omgang. Det er 3 år siden. Den blev færdig for omkring 15 måneder siden, så kom den til korrekturlæser og det var en spøjs oplevelse. 

Man siger man skal sende sin bog til anmeldelse hos folk man i forvejen godt ved kan lide, den genre man skriver i. Det synes jeg, i en vis udstrækning også gælder korrekturlæsere. Det er i hvert fald min erfaring med min selvbiografiske roman. 

Andet skridt

Så kom opsætningen af romanen. Det var et stort kludderarbejde og farverne på min bogforside. Det var ikke den store succes. Til sidst lykkedes det dog og min bog blev udgivet på et selvudgiverforlag. Tilfreds med designet blev jeg aldrig, og da der var kludder med deres hjemmeside, biblioteks registrering (jeg fandt aldrig ud af hvordan det hang sammen) og registrering af mit salg, hvor der blev ved med at stå 0 solgte, selvom jeg vidste det ikke var sandt. Jeg opgav det selvudgiverforlag.

Sidste skridt

Jeg skiftede selvudgiverforlag til BoD, der trods alt har været noget bedre. Designet sad i skabet på alle parametre med det samme. Der har stadigt været meget at lære, og ting jeg har haft svært ved at få styr på, sådan er det jo med et nyt fag. Men uanset hvad der sker, så skriver jeg. Det kan du læse om her.

Nu er den på Bogportalen, dbk, dbc og på bibliotek dk. Så selvom den kun står i Nykøbing Falsters Bog og ide, så er der ikke længere noget, der forhindrer at boghandlere og biblioteker i hele landet kan bestille den og sælge den. Jeg håber bare, jeg vil blive lagt mærke til, til trods for at det er en Corona forsinket bogudgivelse.

Nu er tiden inde til, at jeg skriver med journalister, bogbloggere og bibliotekarer, så min bog kan komme længere ud til sit rette publikum. 

One Comment on “Corona forsinket bogudgivelse”

Skriv et svar