EN AF OS ambassadør

Så kan jeg stolt fortælle, at jeg er ny ambassadør i EN AF OS i region Sjælland fra oktober 2019.

Der er mange i dagens Danmark, der går rundt, og er under press af alle mulige forskellige årsager, og der er flere og flere der udvikler spiseforstyrrelser for at overleve presset og alle de forventninger, der er i samfundet. Jeg tillader mig at sige, at spiseforstyrrelser ikke gør livet nemmere.

Sygdommen kan være en form for midlertidig usund hjælp og “hjælp”, og selvom det lyder som en kliche, så tror jeg ikke, jeg ville have valgt alt det lort fra, for jeg har lært, hvad livet betyder for mig på et dybere plan end de fleste mennesker, kommer til at opleve.

Ja da jeg var tynd, drømte jeg om gode spioner og onde oste, især brie… Jeg har aldrig påstået, jeg var helt normal…

Det er oplevelser, jeg har med i mit liv, både borderline, anoreksi, er en del af min fortid. Hele min psykiatri historik er en meget stor del af mig, selvom det slet ikke er hele historien om mig. Oplevelser og livserfaringer er kommet en ad gangen, og det bedste det i sidste ende førte med sig, var min kæreste og mine bogprojekter om med min tøs fra Forsvarets Efterretningstjeneste, Kim Kelly.

Det er nogle af de ting, håb og vilje til at lave det, jeg faktisk elsker, der har holdt mig i live. Det er essensen af, hvad du kan forvente af et foredrag med mig som EN AF OS ambassadør, og en masser fortællinger om livet med psykisk sårbarhed og spiseforstyrrelser.

Jeg tager ud til skoler, væresteder og til andre interesserede. Jeg har en del blogs om spiseforstyrrelser, så du kan tage et smug kig her, hvis du vil have en ide om du vil booke mig… og hvis du vil have mig, så skriv til kontoret her.

Glæder mig så meget.