En specialdesignet lipgloss med bedøvelse

Kim Kelly er på café med en specialdesignet lipgloss med bedøvelse og skal have smuglet et mål ud fra wc´et med hjælp fra specialstyrkerne.

Du kan læse med fra start her om Kim Kelly´s eventyr i Litauen, og ellers vil jeg bare sige læs videre på denne krimiblog.

Kim go go go

Nogle timer senere sad Peter, Alfred og jeg i en ombygget og stærkere udgave af en Fiat Panda og klar til at rykke ind. Vi holdt parkeret et par kilometer fra restauranten og vores backup var i nærheden.

Jeg var spændt på at få min fangst. Jeg havde ikke prøvet denne type mission ret mange gange, men jeg kunne godt lide det, for jeg var god til det. Det var derfor, jeg var kommet med på denne opgave samme med de to erfarne mænd.

Jeg sukkede og tog en tår vand, da der kom en besked i min øresnegl fra jægeren, der holdt øje med bagindgangen. 

”Jæger kalder Kelly. Skift”. ”Kelly hører Jæger skift”. ”Mantas er lige gået ud ad bagdøren, han tager en dyb indånding… bekræfter, han klør sig på højre albue med venstre hånd. Jeg gentager. Mantas har haft visuel kontakt med målet. Mantas skynder sig ind igen. Skift.”

”Modtaget. Vi rykker ind. Kelly slut”.

Fiat Panda

Alfred kørte bilen det lille stykke hen til restauranten, hvor han skulle sætte mig af sammen med Peter, inden han fandt en p plads ovre ved havnen. Jeg tjekkede mit spejlbillede og smurte en smule rødlig sløringscreme på et blåt mærke og pudrede derefter min kind lidt ekstra for at skjule et blåt mærke, der var ved at fortage sig. Så kunne det ikke ses.

Ombygget bil
Specialdesignet lipgloss med bedøvelse
Freestock foto

En af jægersoldaterne havde ikke sagt nej til en lille øvelses slåskamp med mig for nogle dage siden. Selvfølgelig tabte jeg kampen, men jeg havde fået ham ned et par gange og vundet en god portion respekt. Det var respekten, jeg var mest ude efter. Og en god bøf mellem benene var da heller ikke værst. 

Ude foran restauranten stod der en velvoksen russisklignende livvagt og gloede på os, mens Peter og jeg blev sat af. Han var forhåbentligt ikke et forsøg på undercover, ellers kunne han lige så godt have taget en catsuit på. 

Som forventet viftede han med hænderne og gjorde opmærksom på, at vi måtte fortsætte hen til caféen, og forklarede kort, at restauranten var lukket på grund af privat arrangement. 

Cafébordet

Inden vi gik ind på caféen, kiggede vi efter Alfred, der ikke var at se endnu. Jeg gik ind med Peter, og vi fandt et passende bord i cafeen. Han satte sig med front mod vinduet, så han kunne se ud mod gaden. Fra min plads kunne jeg se en del af gæsterne og faktisk også vores mål inde i restauranten. Det overskæg lyste op, selvom jeg så ham i profil. 

Der var kundetoiletter ud mod bagsiden af bygningen, et til kvinder, et til mænd. Det var lidt heldigt, at der kun var en vej ud mod toiletterne. Men ellers havde vi bare lagt en anden plan for vores lille fest med Stalin. 

Efter fem minutter mere kom Alfred og satte sig hos os med et smil. Vi sludrede stille og roligt om lidt af hvert den næste time og fik noget lækkert at spise. Mens jeg hele tiden holdt nøje øje med vores mål. Han måtte vel formodes at skulle pisse på et eller andet tidspunkt i løbet af aftenen. 

Pis

Målet begyndte efter to små timer at røre lidt uroligt på sig, mens han konverserede med manden ved siden af sig. Bingo, nu slog vores mål hånden let i bordet og rejste sig. Straks var der en tjener hos ham, der pegede mod toilettet. 

Lige nu talte jeg bare om en bog, jeg havde læst for hundrede år siden. “Ja den var da god nok, han går mod toilettet, men så var den heller ikke bedre. Nå I to, jeg skal på det lille hus. Giv mig et par minutter”. 

Jeg rejste mig hurtigt op, tog en diskret dyb vejrtrækning, kontrol med pulsen, en specialdesignet lipgloss med bedøvelse lå klar i min lomme ved siden af nogle nøgler, og jeg gik mod toilettet, før vores mål kom derhen. Halvvejs derhenne kunne jeg høre bag mig. ”Jeg skal sgu også pisse”. Peter kom ud mod mig og smuttede hurtigt ud på toilettet. Han tjekkede der ikke var andre, og han nikkede ud til mig, som en sidste bekræftelse på, at vi kunne gå i gang med opgaven. 

Jeg blev stående udenfor i gangen og ventede på, at målet kom hen til mig. Jeg løsnede en knap i skjorten og pressede mine bryster lidt op og stod lidt tøsefjollet og ventede på mit offer, mens jeg fumlede med en specialdesignet lipgloss med bedøvelse i et spejl, der hang på væggen. 

The lipgloss

Mit mål kom snart gående mod mig og kiggede lidt nysgerrigt på mig, som mænd nu har for vane, når de ser noget sexet. Jeg smilede til ham i den smalle gang, og da han passerede mig, lod jeg indholdet i min ”lipgloss” røre hans hånd. Han gik ind til Peter uden at vide, hvad der ville ske. Men han havde allerede taget hånden til sig, hvor misfarvningerne bredte sig meget hurtigt. Jeg kiggede ned ad gangen, der var frit. Der lød et lille bitte bum bag døren, og jeg så mit snit til at gå derind. Min puls steg. 

Målet lå slapt på gulvet og daskede ubehjælpeligt efter Peter, der havde ham i et jerngreb. Nu fik målet den anden del af indholdet i min ”lipgloss” at føle med en kanyle, jeg stak i ham. Han sprællede en smule, men der gik kun få sekunder, så var han sat midlertidigt ude af spillet. Han så næsten helt fredfyldt ud. Der sad en smule mad mellem hans fortænder, og han havde en svag lugt af vodka.  

Vinduet

Jeg så en bevægelse ved vinduet, kiggede hurtigt op, og jægerne var på plads til ekstraktion. De var punktlige som altid. De havde på lang afstand holdt øje med Peter og jeg og lyttet med til alt, vi snakkede om, så de vidste, hvornår de skulle hente målet. 

Peter og jeg fik bakset målet hen til vinduet, jeg åbnede det, og en jæger tog imod. Målet blev løftet ud i en bil, der var parkeret mellem nogle af havnens lagerbygninger og lynhurtigt pakket ned i et skjult rum i bilen. Jægeren skubbede stille vinduet i, og jeg lukkede efter ham. 

Peter stod stille ved døren til wc-båsen og glattede sine bukser en smule. Jeg mærkede min puls var høj og smilede lidt til ham. Han havde prøvet det her mange gange, så han vidste udmærket godt, at jeg havde været ret spændt.

Han nikkede mod døren, og jeg gik over mod den, lyttede efter fodtrin, men der var ikke nogen. Jeg skyndte mig over på tøse toilettet. Nu kunne jeg mærke, jeg faktisk skulle pisse. 

Bag krimibloggeren

Jeg er på instagram og der må du gerne følge med i mine egne små hverdags spion militær eventyr.

India Echo Out.

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

Skriv et svar