EQ bussines partner

(Reklame… muligvis, nu du advaret) Jeg har en meget glædelig nyhed. Jeg har fået job. Jeg kan dårligt nok fatte mit held i livet nogle gange. Noget af det mest komiske er, at jeg lærte Rita at kende via de samme to kærlige mennesker, der bragte mig i kontakt med manden i mit liv.

Tilbage på sporet… Jeg er nemlig i disse dage blevet business partner med Rita Murauskiene omkring salg af et super sundt produkt, nemlig fiskeolie fra Eqology Blandt andet. De har lidt forskellige produkter i deres sortiment, men det er primært fiskeolie.

Jeg sidder i disse dage og venter spændt på at få mit businesskit fra Eqology, så jeg rigtigt kan starte op, for der går ikke lang tid, så har jeg mit første møde. Der er to andre hjælpsomme mennesker, der tager mig under deres vinger, så jeg lige kan komme i gang og få mine første kunder.

Det er en vild følelse og sidde med, for det er omkring 15 år siden, jeg sidst har haft et rigtigt job. Det er ikke, fordi jeg har ligget på den ladde side, jeg har været ret syg i knolden/mentalt i en årerække, men nu er jeg igang igen. Dog meget spændt og lidt nervøs.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at holde møder, lave aftaler med dig/jer og fortælle om et lavpraktisk, men fantastisk produkt der kan hjælpe og forebygge en række sygdomme. Både fysiske og hjælpe på lidt psykiske småting. 

Følg med på bloggen, skriv en kommentar eller sig allerede til, hvis du vil med på mit første møde 25/11 i Sakskøbing på Lolland.

Hvis du vil booke mig, så kan du også det ude i siden her på hjemmesiden.

Vi ses.

(Denne side vil blive opdateret)