EQology

Vil du være god ved dig selv? Flydende fiskeolie Pure Arctic Oli fra EQology har en god smag, god virkning og der er ingen bivirkninger.

Døjer du med ømme muskler uden grund? Sover du ikke specielt godt? Har du lidt for mange bumser, selvom du “burde” være for gammel til det?

Det var de ting, jeg mere eller mindre fik løst, efter jeg selv startede på Pure Actic Olie. Mine muskler løsnede op og var ikke ligeså sten hårde og spændte. Jeg begyndte at sove bedre og længere. Især har jeg hele mit liv været plaget af mange bumser, men det er jeg ikke længere.

Omega 6 og 3 fedtsyre

Når vi mennesker indtager almindelig vestlig mad og ikke lige får motion nok i dagligdagen, får vi nemt et skævvredet forhold mellem omega 6 og 3 fedtsyre i vores krop. Det kan øge risikoen for en lang række livsstilssygdomme.

I den vestlige verden bliver rationen dvs forholdet mellem omega 6 og 3 fedtsyre meget ofte målt til 20:1, men det bør ligge på 5:1.

En bedre balance mellem indtag af omega 6 og 3 giver forudsætningen for at få et bedre heldbred og bidrager til immunforsvaret.

Fiskeolie virkning

EQologys flydende fiskeolie smager faktisk fint. De har tilmeld fået en meget fin anderkendelse, to Michelin stjerner. Det er ikke givet til fiskeolie før, så vidt jeg husker.

Derudover bidrager Pure Arctic oil til:

  • hjerte
  • hjernen
  • synet
  • imunforsvar
  • muskelfunktion
  • vægttab
  • sult og mætheds balancen
  • bedre søvn

Omega 3 og fiskeolie test

Hvis du vil med på sundhedsbølgen, har EQology et simpelt testkit, jeg kan hjælpe dig med. Du kan også udføre det hjemme.

Det lille testkit indeholder en… jeg må indrømme, jeg ikke ved, hvad den præcist hedder… en lille dims, så man kan prikke et lille hul på sin finger, presse to dråber blod ud på et medfølgende papir og derefter forsegles.

Testen skal (ufrankeret kuvert medfølger) sendes med posten til laboratoriet Vitas AS i Norge og svaret kommer efter omkring 3 uger.

For dyrene og fremtiden

Pure Arctic Oli er MSC certificeret, bæredygtig, sporbar og vildtfanget fisk. Det er fiskeri som sikre at fisken er fanget på et niveau, hvor der tages meget hensyn til at fiskebestanden holdes sund fremover og produktiv for fremtiden.

Følg med

Jeg glæder mig rigtigt meget til at holde møder, lave aftaler med dig/jer og fortælle om et lavpraktisk, men rigtigt godt produkt.

Følg med på bloggen og skriv en kommentar.