Fandt endeligt ro på instagram

Jeg synes, det har været så svært at finde ro på instagram og finde ud af, hvad jeg vil der. Jeg var for optaget af, hvor mange følgere jeg havde i stedet for, hvem der følger mig.


Jeg instalerede en app, der tracker mine følgere og fandt ud af lidt mere, end man kan se i indblik og indstillinger på insta. (Jeg har en virksomhedsprofil)
I denne app Followers (til iphone) kan jeg også se hvem der ikke længere følger mig, og her fandt jeg ud af noget vigtigt. Dem der unfollower mig, er ikke min målgruppe, og jeg er faktisk ligeglad med, om de følger mig, hvis ikke de er min målgruppe. Dem der gerne vil følge mig, er faktisk oprigtigt interesseret i at følge mig.
Med den app og at dykke ned i analyserne er jeg nu ved at kunne slappe mere af end nogensinde mht det skide “antal followers” tal.

Jeg vokser stille og roligt, det må jeg indrømme jeg godt kan lide, men det er vigtigere at have rare og trofaste følgere, end bare at have mange.
Jeg er færdig med “follow for follow”, det stresser mig og er ikke ægte. Derfor følger jeg ikke ret mange selv. At følge nogle og håbe håbe håbe på de følger tilbage så man bare kan få sig et par flere følgere… det holder ikke for mig. Det er stressende og det gider jeg ikk.

Bonus læring

Som en lille sjov bonus, heldigvis… jeg var nervøs for, om jeg kunne poste billeder af airsoft våben og skarpe våben. Jeg var nervøs for at skramme visse psykisk sårbare væk, der følger mig. Ja, jeg havde en fordom mod dem, til trods for jeg selv er psykisk tyndhudet på visse områder. Med denne app fandt jeg ud af, at der ikke var en eneste, jeg fik skræmt væk.

Det, jeg får ud af at skyde, er 1000% fokus. Alle andre tanker skal væk, og det sker helt automatisk, især når du står med et skarpt våben i hånden. Potentiel av av med airsoft og skapt er potientiel død, ingen hensigter om at skade nogen.
Pausetid for alle andre tanker. Fokus.

Lige den del med pausetid er det min erfaring, at rigtigt mange mennesker generelt og især psykisk sårbare med tankemylder kan relaterer til.

Hvis dumme tanker skyder efter mig, er torsdag eftermiddage i skydeklubben for mig tankebulletproved… Håber det giver mening, jeg har aldrig sagt, jeg var helt normal.

Skriv et svar