Ferie hjemme og ude

Ferie Telt. MC

Hvorfor er definitionen af ferie, at man skal væk hjemmefra? Skal man tage ud og opleve en masse? Vi holder helt rolig ferie hjemme og ude.

Hvad er ferie egentligt? Dybest set så er det kun min kæreste, der holder ferie. Jeg kan ikke lade være med at blogge og skrive hver morgen. For mig er det blevet en solid livsstil. Jeg får det næsten skidt, hvis ikke min dag starter på denne rolige måde. Jer er også nødt til at passe min træning. Jeg kan godt indrømme, jeg er noget af et vanedyr. Faktisk er jeg så glad for at blogge og træne, at jeg også kommer til at gøre det, når vi tager ud.

For ja vi skal lidt ud på MC´en, ligge i telt og bare være i naturen. Lade op. Ligge og lytte til fugle. Mine elskede fugle. Noget af det bedste jeg ved er at stoppe op og bare glo. Glo på en stor pip, der fræser rundt på vindene og prøve at gætte, hvad det er for en. Min interesse for fugle og rovfugle strækker sig så langt, at jeg kan kende forskel på en havørn og en falk. Jeg er mest interesseret i gode historier om fugle og nyde at lave ingenting og kun glo på dem. Det er afslapning for mig. Det er ferie for mig.

Skal I ikke ud og rejse?

Det er en sætning, jeg har hørt og kæmpet med at skulle forsvare hele mit liv. Jeg husker desværre tydeligt i folkeskolen, at jeg var en af de eneste, der ikke kom udenlands i sommerferien. Det var ikke manglen på udlandet, der plagede mig. Det var manglen på et sammenhold, og et sted hvor jeg hørte til. Jeg tænker meget på “at høre til/to belong” for tiden.

Skal I ikke ud at rejse?

Fattigrøvene blev hjemme i Danmark. Men dengang var jeg ikke fattig. Det synes jeg heller ikke, jeg er nu, men vi spare pt sammen til at flytte på landet. Så er der ikke så meget overskud ellers pt. I folkeskolen var jeg faktisk glad for at være hjemme i trygge Danmark. Vi har et dejligt lille land med fantastisk natur. Men følelsen af at “være hende mærkelige, der ikke rejste ud” det sidder stadig i mig, når jeg må forsvare, at vi er hjemme i min kærestes ferie.

Ferie hjemme og ude, selve blandingen er det bedste for mig og min blogger/forfatter livsstil. Vanedyret i mig skal passes. Bloggen skal plejes, min krop og hjerne skal også plejes og trænes i fitnesscenteret. Helst 4-5 dage om ugen. Det bliver dog også dejligt at komme ud og sove i naturen. Det er i første omgang rigeligt med udfordring for vanedyret, der trods alt skal udfordres.

Klar til små udfordringer

Min kæreste har ladt vores drone op og appen trængte lige til en opdatering. Jeg har klargjort mit Nikon 5300 spejlrefleks kamera. Jeg vil tage nogle fede billeder til September Stories, som vi har med Bloggers by Heart. Så skal vi bare nyde hinandens nærvær og nørde kamera og video sammen. Og nu har jeg endeligt fået opgraderet min iMac, så den faktisk kan klare store tunge filer. Det skal vi hygge os med at redigere sammen, når vi kommer hjem igen. Det passer vores ønske om ferie hjemme og ude rigtigt fint i år.

Kaffe, Jetboil, Udendørsliv, ferie hjemme og ude
Det tager kun 2 minutter at lave kaffe i en Jetboil

Det bliver lidt af en udfordring for mig at komme væk fra det velkendte, men jeg vil gerne gøre det. Både for mig selv og kæresten er også en motivation. Vores drømme er at vandre sammen i Norge og jeg har altid drømt om at se Irland, Skotland og Englands bjerge. New Zealand er meget langt væk og sådan en lang og dyr rejse vil vi nok aldrig priortere. Jeg tror ikke min hjerne, kan klare så lang en tur, uden at “tage skade af for mange indtryk”. Jeg ville nok ende med mange dages nedtur, når vi var landet.

Små udfordringer er en start mod større drømme. En start er vores tur på MC´en, mig bagpå kæresten, sidetasker og de to bagagebære pakket med min uundværlige kaffe.

Herunder kan du se ferien på min YouTube kanal.

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

Skriv et svar