Fjerde julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Kilder, krig og bombebørn

Velkommen til sidste del af min juleserie, der er en del af et samarbejde (ingen reklamer og ingen penge involveret) med Bloggers by Heart. Så er der styr på reglerne, velkommen til fjerde julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste. Det er også den sidste for denne omgang. Men skal du lige læse den tredje, kan du følge sporet her.

Åh hvor skal vi hen du?

I dag bliver der knald på, det kan jeg love dig for. Kim er voksen og operationel i FE som føringsofficer. Vi skal til Litauen og snakke med en ung kilde. Noget er gået galt, for det er ikke alle puslespilsbrikkerne, der er blevet indsamlet, og lagt korrekt i den såkaldte Efterretningsindsamlingsplan.

Jeg har i novellens anledning, fået hjælp og inspiration af en jeg kender. Mere siger vi ikke. Derudover jeg har brugt min fantasi og holdt øje med, hvad der sker i diverse medier og hjemmesider, der skriver om militær og Forsvaret.  

Sæt dig til rette med en kop varm kakao med flødeskum og kanel og gør dig klar til denne sidste julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste. 

Adgang til novellerne, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev

Nogle informationer er fortrolige, ifølge mine egne forfatterparagraffer og bliver kun delt i mit nyhedsbrev. Det gælder også novellerne. Mine optagelseskrav er ikke så svære at komme igennem, jeg skal kun bede om din email adresse, så kommer du med i min hemmelige klub af spionfans, og vil få tilsendt 4 julenoveller om Forsvarets Efterretningstjeneste i december måned.

Du trykker bare her og tilmelder dig nyhedsmailen.

Challenge til dig

Jeg har en lille challenge til dig i hver blog, nyhedsbrev og novelle, hvis du har lyst til at være med. I denne blog og i det tilhørende nyhedsbrev er der et spørgsmål, du skal besvare, hvis du vil vinde æren af at være “Fan af Kim Kelly”. 

I denne uge kan du svare på spørgsmålet: Hvad er Kims dæknavn i Litauen? 

Denne sidste og fjerde julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Vi starter novellen i fremtiden og tager fluks til Litauen. Her støder vi på dækhistorier, radiokommunikation, en nationalpark, russiske oprørere med TT-33 Tokarev og den mere kendte AK-47, frømandskorpset og belgisk chokolade. Man fristes næsten til at sige en lækker belgisk chokoladefrø.

”Mantas er lige gået ud ad bagdøren, han tager en dyb indånding. Bekræfter, han klør sig på højre albue med venstre hånd. Jeg gentager. Mantas har haft visuel kontakt med målet. Mantas skynder sig ind igen. Skift.”   ”Modtaget. Vi rykker ind. Kelly slut”.

Uddrag

Tusind tak fordi du har læst med på bloggen og forhåbentligt også i mit nyhedsbrev. Bliv endeligt hængende, for jeg sender løbende flere af mine små Kimske efterretninger til din mailboks.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, må du tilmelde dig min nyhedsmail, hvis du vil med på spionjagt. Vi ses. India Echo Out. Og håber du får en god jul 😉

Holdt!

Er jeg den eneste, der har fået lyst til chokolade? Bare fordi man skriver om belgiske frømændschokolade godter i Litauen, altså man skal finde sig i meget! Ved du hvad, jeg skynder mig ud i køkkenet nu, for heldigvis har jeg en masse dygtige bloggerkollegaer, der har forskellige opskrifter, der inkludere chokolade i forskellige værn og uniformer inde for madblogger kategorien. Tjek dem endeligt ud. Lene fra Bagvrk Bianca fra Home by Biance Susanne fra Sundt for to Tekla fra Teklas Køkken Stine fra My Food Blog

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

Skriv et svar