Første julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Evakuering fra juleshopping

Velkommen til min juleserie, der er en del af et samarbejde (ingen reklamer og ingen penge involveret) med Bloggers by Heart. Så er der styr på reglerne, velkommen til første julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste.

Jeg har i novellens anledning, ladet mig inspirere af flere ting fra min egen fortid, da jeg boede i København. Jeg har blandt andet hevet nogle minder op af hatten og tilsat dem noget jul med kanel, kardemomme og patroner klædt ud som juletræer, så det passede til min novelle i Lyngby Storcenter om min efterretningsofficer Kim Kelly. 

Sæt dig til rette med en kop varm kakao med flødeskum og kanel og gør dig klar til denne første julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Spion forfatter kvinde motorcykelhjelm kriminoveller

Adgang til novellerne, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev

Nogle informationer er fortrolige, ifølge mine egne forfatterparagraffer og bliver kun delt i mit nyhedsbrev. Det gælder også novellerne. Mine optagelseskrav er ikke så svære at komme igennem, jeg skal kun bede om din email adresse, så kommer du med i min hemmelige klub af spionfans, og vil få tilsendt 4 julenoveller om Forsvarets Efterretningstjeneste i december måned.

Du trykker bare her og tilmelder dig nyhedsmailen.

Challenge til dig

Jeg har en lille challenge til dig i hver blog, nyhedsbrev og novelle, hvis du har lyst til at være med. I denne blog og i det tilhørende nyhedsbrev er der et spørgsmål, du skal besvare, hvis du vil vinde æren af at være “Fan af Kim Kelly”.

I denne uge kan du svare på spørgsmålet: Hvad hedder Kims bedste ven?

Hvordan finder du svaret? Sammen med denne uges novelle, modtager du på nyhedsmailen en guide om NATOs fonetiske alfabet. Med den i hånden vil du kunne svare på spørgsmålet i denne og næste uges novelle.

Denne uges første julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Vi starter med at tage en tur til en kaserne i København og en evakuering fra juleshopping i Lyngby Storcenter. Den novelle fik jeg lidt hjælp til i min facebookgruppe og på min instagram, hvor jeg havde spurgt folk, hvad de syntes var mest irriterende ved jul. P-plads mangel eller nedbrud på dankort automater? Det blev p-pladserne, der vandt, og så skrev jeg videre og stødte sgu på en spion i Føtex.

”Godt. Juliet fra PET tager sig af opgavefordelingerne på dansk jord. Nogle sidste spørgsmål?” Han kiggede rundt et øjeblik. ”Godt, jamen så var det det, vi stopper for i dag. God weekend.” Folk begyndte at rejse sig, mens jeg skrev et sidste notat til Henrik. Jeg lænede mig tilbage og gabte alt for højlydt, da Marcus gik fra bordenden ned mod mig. ”Vil du med over på Oscar og have en øl med os andre?”. ”Det må jeg udskyde, jeg må ud og finde et par julegaver til familien”. Han løftede et øjenbryn. ”Skal du shoppe?”. Min mund blev stram. ”Ja. Men kun fordi jeg skal på skydebanen i morgen. Jeg beder om at få kvitteringerne printet i butikken, så kan jeg skyde dem i smadder”. Han smilede. ”Lyder som en god ide. Du må hellere tage din .50 med”. ”Ja hævn over juleshopping… Det lyder sgu godt!”

Følg med i næste uge i min adventskalender, hvor vi kommer til Svanemøllen kaserne og mange af mine egne barndomsminder derfra.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, må du tilmelde dig min nyhedsmail, hvis du vil med på spionjagt. Vi ses. India Echo Out.

Holdt

Er jeg den eneste, der har fået lyst til chokolade? Bare fordi man skriver om belgiske frømændschokolade godter i Litauen, altså man skal finde sig i meget! Ved du hvad, jeg skynder mig ud i køkkenet nu, for heldigvis har jeg en masse dygtige bloggerkollegaer, der har forskellige opskrifter, der inkludere chokolade i forskellige værn og uniformer inde for madblogger kategorien. Tjek dem endeligt ud.

Lene fra Bagvrk

Bianca fra Home by Biance

Susanne fra Sundt for to

Tekla fra Teklas Køkken

Stine fra My Food Blog

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

2 Comments on “Første julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste”

Skriv et svar