Foredrag

Anorektikeren og papvinen, et meget personligt og inspirerende oplæg og foredrag om at komme ud af spiseforstyrrelser og forfølge forfatterdrømmen

Jeg var under et enormt pres som barn, ung og voksen, og flere forventninger blev lagt på mine skuldre, end jeg kunne takle. Jeg kæmpede med et usundt forhold til mad og motion, og efterhånden som min mor drak mere og mere papvin og nedgjorde mine forfatterdrømme, jo tyndere blev jeg. Jeg drømte om at skrive og forfølge forfatterdrømmen.

Jeg holdt fast i mine forfatterdrømme, uanset hvad jeg kom igennem i det omfattende psykiatrisystem. Til sidst lykkedes det mig at flytte til Lolland Falster og det førte mig til min kæreste og mine thrillerprojekter om min tøs fra Forsvarets Efterretningstjeneste, Kim Kelly. 

Da jeg først boede på landet, havde en god beskæftigelse som forfatter, og fik en dejlig kæreste, da begyndte spiseforstyrrelserne at styrte til jorden.

Jeg elsker at skrive og digte. Det kan jeg ikke leve uden. For to år siden kom jeg med i den lokale forfatterforening StORDstrømmen, under Dansk forfatterforening.

Under oplægget vil jeg læse højt af min bog Anorektikeren og papvinen, der er en selvbiografisk roman.

I dag er jeg helt normalvægtig, går i skydeklubber på Lolland Flaster, boltrer mig på SoMe og bor i Nykøbing Falster med kæresten. 

Det praktiske

Varighed: XX ca. plus debat… jeg ved det ikke endnu, info er på vej

Tilmeldingsfrist vil altid være to uger før oplægget på mail.

Du kan skrive til forfatteridaeowyn@gmail.com så finder vi ud af noget. Eller tjek kontakt.

Jeg har et minimumskrav om, at jeg skal kunne sælge mine bøger i forbindelse med oplægget.

På Lolland Falser og i Vordingborg området tager jeg gratis ud med mine oplæg og oplæsninger, men går turen længere væk, vil jeg gerne have dækket mine transport udgifter, og evt kost og logi.

Dette gratis tilbud gælder kun i en del af 2020. På et tidspunkt begynder jeg at tage penge for mine oplæg, så skynd dig at slå til.

Håber at hører fra dig.