Foredrag

Anorektikeren og papvinen, et meget personligt og inspirerende oplæg om spiseforstyrrelser og forfatterdrømme

Jeg var under et enormt pres som barn, ung og voksen, og flere forventninger blev lagt på mine skuldre, end jeg kunne takle. Jeg kæmpede med et usundt forhold til mad og motion, og efterhånden som min mor drak mere og mere papvin og nedgjorde mine forfatterdrømme, jo tyndere blev jeg. Jeg drømte om at skrive og forfølge forfatterdrømmen. Nu er det blevet til et oplæg om spiseforstyrrelser og forfatterdrømme.

Jeg holdt fast i mine forfatterdrømme, uanset hvad jeg kom igennem i det omfattende psykiatrisystem. Til sidst lykkedes det mig at flytte til Lolland Falster og det førte mig til min kæreste, min selvbiografiske roman og mine thrillerprojekter om min tøs fra Forsvarets Efterretningstjeneste, Kim Kelly. 

Da jeg først boede på landet, havde en god fritidsbeskæftigelse som forfatter, og fik en dejlig kæreste, da begyndte spiseforstyrrelserne at styrte til jorden.

Jeg elsker at skrive og digte. Det kan jeg ikke leve uden. For to år siden kom jeg med i den lokale forfatterforening StORDstrømmen, under Dansk forfatterforening.

Under oplægget vil jeg læse højt af min bog Anorektikeren og papvinen, der er en selvbiografisk roman. Mht til at læse høj af Kim Kelly er det ikke umuligt jeg læser lidt op. Hvis stemningen er til det. Vil lige understrege jeg ikke ved, hvornår Kim udkommer.

I dag er jeg helt normalvægtig, går i skydeklubber på Lolland Flaster, boltrer mig på SoMe og bor i Nykøbing Falster med kæresten. 

Det praktiske

Varighed: Omkring 30 minutter plus det løse.

Tilmeldingsfrist vil altid være to uger før oplægget på mail.

Du kan skrive til forfatteridaeowyn@gmail.com så finder vi ud af noget. Eller tjek kontakt.

Jeg har et minimumskrav om, at jeg skal kunne sælge mine bøger i forbindelse med oplægget.

I en radius af 20 km fra Nykøbing Falser tager jeg gratis ud på min scooter, men går turen længere væk, vil jeg gerne have dækket mine transport udgifter, og evt kost og logi. For slet ikke at nævne KAFFE og en sjat mælk 😉

Prisen er 2000 kr. ink moms.

Håber at hører fra dig.