Foredrag

Vil du vide mere om alkoholisme? Anoreksi? Social skade? Psykiatri? Præmature eftervirkninger?

Så kan du med fordel booke mig til et foredrag og en fortælling om min historie

Jeg har lavet mange års rodet dagbog om til en struktureret selvbiografisk roman. Det har været en rejse ind i et bedre og mere kreativt liv, der har bragt mit vidt omkring og tilbage til mine roerødder på Lolland Falster.

Her har jeg oven i købet mødt mit livs kærlighed i en… Malthe, sømand, ergoterapeut, hjælpsom, compassion sjæl, som jeg vil bruge resten af mit liv på at beskrive med en masse kærlige og nørdede ord. 

Jeg har virkeligt rykket mig efter at have været ret syg i årevis, men idag har jeg det udemærket. Indrømmet, så er jeg en til tider spøjs kusine, men jeg kan levere en masse sjove og tragikomiske historier med en masse glimt i øjet. Forhåbentligt også med nogle nye vinkler og ideer til eftertanke til folket.

Jeg håber at kunne inspirere andre sårbare sjæle til at tage et lille spring ud i livet. Jeg har selv haft glæde af at se op til andre, der var kommet længere end jeg selv. 

Jeg håber også at kunne inspirere sundhedsfaglige i psykiatrien, personale i jobcenter og selve systemet og dets politikere, til at se mennesker, historier og sjæle, når de går på arbejde. Jeg håber I vil høre, hvad jeg har at byde på.

Det praktiske

Du kan booke mig i tilmeldings formularen her på siden. Evt kan du skrive til mail@idaeowyn.com så finder vi ud af noget.

2500 kr. ink moms. Transport/kost/logi kommer oven i prisen.