Forfatter hos Bloggers by Heart

Jeg er forfatter hos Bloggers by Heart. Ambitionerne for mit forfatterskab er seriøse. Min forfatterblog er personlig og afbalanceret. Men vigtigst af alt, her finder du ikke stress.

Jeg er igen med i et fælleskab af wordpress bloggere. Bloggers by Heart har et unikt fælleskab og giver mig den samme “vi hjælper hinanden” følelse, som jeg også har i StORDstrømmen. Jeg nåede, før Corona lagde verden ned, at få et indblik og en følelse af et fast fælleskab. Jeg var til en enkelt event på Hotel Kirstine i februar og det var alle tiders. Det kan desværre godt være, jeg ikke kommer så tit til fælles arbejdsdage i København. Men på et tidspunkt vil det komme, når jeg har fået kørekort og vi har fået bil. Jeg må indrømme at offentlig transport ikke er min stil. Jeg bliver meget udmattet af det.


Corona lærdom

Jeg lærte under Corona nedlukningen, hvor meget mennesker faktisk betyder for mig. Jeg er en introvert forfatter, bliver hurtigere træt end så mange andre, men jeg har brug for fælleskab, der betyder noget. Et sted hvor jeg får stress, kan jeg ikke bruge til noget. ⁠Jeg bor sammen med min kæreste, men udover ham og min far, er der tre fælleskaber i mit liv. Bloggers by Heart som det ene, den lokale forfatterforening som den anden, og min skytteforening som den tredje. Skydning er min hobby, ingen tvivl om det.

Fællestrækkene her er at vi hjælper hinanden og udnytter hinandens viden. Nogle har mange års erfaring med at skrive, nogle af os er nye og andre er meget bedre til teknik. Vi løfter i flok.

Forfatterskab

Lige nu er mit forfatterskab en smule på lavblus. Både fordi jeg vil fokusere på bloggen, men også fordi jeg har lidt svært ved at koncentere mig om min krimi. Der går kun stille fremad med den, men jeg vil sgu heller ikke stresse afsted med at få den skrevet. Så bliver den heller ikke god. Men jeg understreger lige at jeg er forfatter hos Bloggers by Heart.

Anorektikeren og papvinen har det fint nok. Den står pt i boghandleren i Nykøbing Falster, og du kan spørge efter den på alle biblioteker. Jeg kan ikke love dig, de vil bestille den hjem, med jeg vil blive glad for det, hvis du vil prøve. Jeg har en oplæsning til august med andre lokale forfattere og der tager jeg nok lidt fra både min krimi og Anorektikeren med. Følg med på bloggen, så skal jeg nok give dig besked. Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Optimering


Der er ikke så mange blogs på min hjemmeside lige nu, for her i skolernes sommerferie, giver jeg mine tekster og SEO optimering en ordentlig overhaling “bagved scenen”. Bagefter er der dømt sommerferie i uge 35-36-37 med min… jeg er så smask forelsket… kæreste <3 ⁠

Men dette kommer min blog til at krædse om:⁠
Her deler jeg tips og tricks til at skrive samt fortællinger fra et spirende forfatterliv. Herudover kan du også læse om recovery og psykologi og få historien om mit liv på godt og ondt. Det er kort og godt om min blog.⁠

Skriv et svar