Fortæl om din sjæl, uden at sælge den til overpris

Den svære balance mellem de 3 PPP´er, privat, personligt og professionelt er noget, der optager mig meget, når jeg deler ting fra mit liv. Det tog lang tid, før jeg fandt balancen, jeg slog mig mange gange, men nu er jeg sgu vist nok sandsynligvis i mål.

Jeg elsker at skrive og fortælle på de sociale medier, jeg er nok repræsenteret lidt flere steder end de fleste. Måske I dont know… om ikk andet, så er jeg på SoMe stort set flere steder, hver eneste dag. Især Instagram. Jeg har læst en del bøger om brugen af sociale medier og set mange bunker You Tube videoer ift markedsføring, følgerskarer, hvordan man bygger et brand op omkring sin person osv.

Som psykisk sårbare forfatter, der har skrevet en selvbiografisk roman om mit liv, allerede i en alder af kun 30 år, har jeg ind i mellem haft en fornemmelse af hvor er mit privatliv henne? Jeg fortæller jo om alt i min bog! Og de professionelle forfattere osv., der fortæller om, hvordan man blogger, poster, fortæller osv… de taler tit om grænsen mellem privat og personligt, at det for nogle er privat at fortælle, de har børn. Nogle fokusere kun på deres bøger… Men jeg fortæller gerne om mit inderste, bræk og lort, det er ikke privat for mig… Hvor er jeg henne i det kaos af PPP?

Blev det lidt kludret? Jeg har funden en grænse for mig, og jeg håber, du kan bruge den eller bruge den som inspiration til at finde ud af, hvad der virker for dig.

Hvad er privat?

Det, der gør meget ondt psykisk i mit liv, deler jeg ikke på nettet. Det er privat. Nogle få gang i arhhh det må ud af mit hovedet NU kan jeg stadigt godt dumme mig lidt og komme til at poste noget privat. Men det der virker for mig, er at jeg ikke deler det, der gør fucking ondt, LIGE NU. Den gang jeg f.eks havde bulimi, bræk og afføringsmidler på mit daglige program, da var det en privat ting, jeg kun delte med få venner og behandlere. Efterhånden som jeg lærer mig selv bedre og bedre at kende, og oplever ting i livet, så er der ikke meget, jeg ikke synes, jeg kan dele på et tidspunkt, hvis jeg bliver klar til det, når det ikke længere gør så ondt. Håber det giver mening, ellers så må du gerne kommenterer bloggen herunder, så svare jeg dig glædeligt tilbage.

Når ting ikke gør alt for ondt mere, jeg har fået en naturlig afstand til det, så kan jeg meget ofte fortælle om det.

Hvad er personligt?

Men indimellem er der detaljer, jeg ikke kommer til at dele af mine følelser, det kunne også være økonomi, parforhold, for den sags skyld research til mine krimier. Hvis jeg opdager et komplot og en snarlig og alvorlig trussel mod dk, så kontakter jeg politiet, ikke dig, og jeg fortæller dig det heller ikke.

Anyways Terkel… Jeg er pt I gang med at forberede at søge fonde, og er ved at lave en blog om, hvordan man gør sådan noget. Det er mere kompliceret end som så, men der er en opskrift, jeg på et tidspunkt vil dele med dig. Men indtil videre føler jeg, at det er for privat at sige, hvorfor jeg søger disse specifikke fonde.

Jeg har bandet og svovlet, indtil jeg fik hul på den første del af fondsøgning, jeg har også tudet lidt en enkelt gang, hvor der var en del andet rod i forvejen. Jeg væltede bare generelt den dag, og min kæreste greb mig med et kram eller ti, og min kugledyne hjælper også på den slags kaos. Læs den her blog.

Hvad er professionelt?

Mmm, det ved jeg faktisk ikke helt? Det kunne godt være selve “opskriften”, “vejledningen” i fondsøgning? Lige der handler det ikke på nogen måde om mig og mine følelser i forhold til opgaven. Der er kun vejledning i fokus.

Det er også et råd, jeg tit er stødt på, “det handler ikke om dig i din markedsføring”… Den er lidt svær, synes jeg. Jeg er meget mit eget produkt, det handler om mig, men så alligevel ikk. Det er, hvad andre kan få ud af min viden og historie, det handler om. Hvad andre får ud af det/mig. Selvom det er min historie, mit liv, f.eks. min selvbiografiske roman, det handler om.

Hvad giver du til andre, hvad giver du af dig selv, som de kan få noget ud af?

Ida Eowyn

Uanset hvor ens egne PPP grænser er henne, er det i hvert fald vigtigt, at man finder ud af, hvordan man passer på sig selv og bliver bevidst om, hvad man deler med andre, hvor meget og hvor henne på internettet, face to face eller på en lyserød sky… (hva?)

Øh, nå, men håber, du kunne bruge min blog, du er meget velkommen til at dele den og til at tilmelde dig mit nyhedsbrev, her på min hjemmeside.

Skriv et svar