fbpx

God ferieinspiration fra krimibloggeren

Vil du have en aktiv ferie med action? Ud at skyde med de store drenge på hardballbanen? Eller cykle i dejlig og smuk natur? Her får du god ferieinspiration fra krimibloggeren

Her i huset er vi så småt begyndt at drømme om sommerferien. Godt nok holder vi først selv ferie i august, hvor min kæreste har fri. Jeg bestemmer selv, hvornår jeg ikke gider lave noget, så som blogger er jeg heldig. Godt nok er der en enkelt weekend, hvor min kæreste er til søs. Der er vi ikke sammen, men det finder jeg mig glædeligt i. Det er et vilkår, man levet med, når man vælger at dele sit liv med en frivillig hjemmeværnssoldat.

Hardballbanen

Hardballbanen i Kettinge bliver jo nok besøgt i ferien. Vi har vores eget udstyr, men ved du hvad? Det behøver du snart ikke i Kettinge. Der er nemlig blevet indkøbt en masse grej, så folk kan leje et skide godt grundkit med riffel, masker, kampvest, sling og you name it. Det vil da være en oplagt mulighed for en sjov sommerferie aktivitet.

Du kan følge dem her på deres facebookside, så går jeg ud fra at de siger til, når man kan leje grej.

Mine egne erfaringer med grej er nu også, at det ikke behøver være super prof fra start af. Du kan også vælge at købe en smule grej fra start til en billig penge… ich. Det første spil jeg var med til i 2019, da lånte jeg en riffel, hjelm og maske. Jeg havde kun min egen pistol, bukser i multicam og en grøn jakke.

Det vigtigste, du kan tage med på en hardballbane er, at du ikke skal være bange for blå mærker. Dem kan man godt få nogle stykker af, alt efter hvor meget du løber rundt og skvatter over dine egne ben, eller bliver skudt og hvor du bliver skudt.

Ærligt talt, som en tøs med former kan jeg ikke lide at have en almindelig kampvest på, men jeg lærte på den hårde måde at… uden beskyttelse kan man nemt komme til at råbe “av min pat” ud over hele hardballbanen. Til stor underholdning for 20-30 mænd. He he. Så der er trods alt en grund til, at jeg render rundt med min “taktiske russer bh” i dag.

Det kan også være en fordel at tage et smil med, men oftest er det ikke noget, jeg selv har med fra start. Det kommer dog efter noget tid, når jeg bløder lidt op og snakker med folk. De er jo rigtigt flinke, når det kommer til stykket… og uniformsklædte…

Jeg håber, du kan bruge noget god ferieinspiration fra krimibloggeren, aka mig selv. Og at du ikke er blevet alt for skræmt. Men alligevel, er du bange for blå mærker, så bliv væk.

Cykle i smuk natur

En aktiv ferie behøver ikke være fancy i mine øjne. Det kan også være en rolig cykeltur i smuk natur helt for dig selv. Jeg har selv en rute på Lolland, som jeg prøver at komme rundt om to – tre gange om ugen. Noget af ruten er flad, men heldigvis er der faktisk nogle bakker. Det er ikke alle steder på Lolland, der er fladt som en pandekage. Heldigvis, for jeg er mest en bjergged, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg har en racercykel, men det betyder ikke, jeg er en fancy rytter. Cykling handler i mine øjne om at nyde naturen og få rørt sig i et roligt tempo, man kan være med på.

Sommerferie inspiration til cykling
Har valgt at navngive min racer Robin, efter Batmans hjælper

Jeg har kørt i 10 år, men jeg kører ikke med klampere! De der dimser, der gør at man spænder sin fod fast til pedalen. Man skal klikke sin fod fast og klikke den fri igen af pedalen. Jeg har set en del nybegyndere på racere, der med det samme starter med klampere, men det vil jeg ikke anbefalde dig.

Slet ikke hvis du kører i byen, eller bor i byen. Lyskryds og højresvingende (last)biler og en ny rytter, der er spændt fast på cyklen, er en meget dårlig kombination. Det sker for tit at ryttere falder med cyklen, fordi de ikke husker at klikke sig fri. Der går noget tid inden, man har vænnet sig til lynhurtigt at klikke sin fod fri af pedalen. Reflekser tager tid at bygge op.

Når du vil ud at cykle, så vælg en dag med fint vejr og tjek gerne vindforholdene. Er der noget vind af en vis kaliber, f.eks fra vest, så start med at køre mod vest. Det er rart at have medvind på hjemvejen. Især hvis ens kondi ikke er den bedste, eller det for mit vedkommende er en lidt længere tur, over de 30 kilometer. Regnvejr vil de fleste nok gerne undgå, men ellers må du bare tage noget tøj på, der passer til forholdene.

Klatreturs ønsker

Jeg har i et stykke tid haft kig på Camp Adventure, hvor man kan klatre og svæve i skov. Der er også et kæmpe stort udsigtstårn. Det var min kæreste, der fortalte om det i sin tid. Jeg synes, der ser hyggeligt ud. Det ligner også et sted, hvor man på en hverdag, vil kunne finde små steder på området og trække sig lidt tilbage. Bare indtil man er klar igen.

Jeg har ingen klatre erfaring, men de få gange jeg har prøvet klatrevægge, nøj det kan jeg godt lide. Der er en klatrevæg i en svømmehal på Lolland, så 2000 meter crawl, klatre op i tre – fem meters højde, dask på en gammel skibsklokke og hop ned i vandet. Resultat Ida jubii.

På Camp Adventure kan jeg se, at der er godt styr på sikkerheden. Jeg glæder mig til at kravle opad, balancere på liner og prøve at have seler og udstyr på. Det der med at bruge sine muskler til at trække sig opad, og skulle tænke over sin balance, kan jeg godt lide. Det tiltaler min analyserende hjerne. “Sæt foden der, spred din vægt ud, bevæg dig langsomt og kom hurtigere frem end fjenden”… ich…

Jeg mindes i hvert fald nogle ting, min far har fortalt om diverse øvelsesbaner fra sin tid som soldat. Det gav mig en taktisk fordel på diverse legepladser, da jeg var barn, så mon ikke jeg kan bruge det igen?

Det sidste

Jeg håber, du har fået noget god ferieinspiration fra krimibloggeren til nogle spændende aktiviteter til din sommerferie. Selvom der er et stykke tid til for mit og kærestens vedkommende, så glæder vi os meget til at være sammen i lang tid, og ikke lave andet end hvad vi har lyst til.

Jeg har i hvert fald også besluttet mig for at slappe af med flere bøger, end jeg ellers får læst til daglig på min ebogslæser. Men her i weekenden står kæresten til søs nogle dage, og jeg har tænkt mig at begrave mig i en bunke gode bøger. Det bliver hyggeligt.

Til sidst vil jeg gøre opmærksom på at jeg er kommet på Patreon. Det er en online platform, hvor bloggere, youtubere og andre indholdsskabere, kan blive støttet af deres fans og få lidt igen. Her kan du læse, hvad din støtte vil betyde for mig.

Follow:

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!