Hvem er Ida?

Hvem er Ida? Tja lidt af en mærkelig tøs, der har en fortid som spiseforstyrret. Dybest set ønskede jeg at beskæftige mig med efterretningstjenester.

Jeg er debutforfatter til Anorektikeren og papvinen. Kan købes her. Det er en ganske ærlig selvbiografisk roman og som titlen antyder, har jeg været temmelig tynd. Papvinen hentyder til min mors problem med alkohol.

Jeg nåede at bruge ca 10 års tid i psykiatrien og jobcenter regi i København, hvor jeg desværre boede. Nogle af de oplevelser, der står stærkest tilbage derfra var, at der ikke var plads til mine tossede forfatterdrømme. Til sidst lykkedes det mig at flytte til Lolland Falster, og her føler jeg mig hjemme. Her er masser af dejlige kollegaer, jeg har det super sjovt med.

Til trods for min fortid, så banker mit hjerte for at skrive om efterretningstjenester, militær, terror og luskede aftaler. Jeg er opvokset i PET´s baghave i Søborg, og har en nørdet far, der er pensioneret tjenestemand fra forsvaret. Det har haft en vis indflydelse på mine thrillermanuskripter. Jeg elsker at skrive, det kan du læse lidt om her på bloggen.

Hvem er Ida idag?

Idag er jeg ved at skrive på en thriller om Kim Kelly, der er ansat ved FE Forsvarets Efterretningstjeneste. Jeg går i en skydeklub bla. i Vordingborg, har gang i en ny YouTube kanal og boltre mig på SoMe. Jeg bor i Nykøbing med min kæreste, jeg vil bruge mit liv på at beskrive med kærlige og fancy ord.

Jeg havde en drøm om at blive en glad forfatter og det blev jeg.