Instagame er slut

Nu ved jeg nok om instagram, og har besluttet mig for, at være med på min egen måde. Jeg gider ikke stresse mere over instagram. Instagame er slut.

Jeg får mega stress af at skulle være på hele tiden. Jeg har brugt noget tid omkring Corona til, at tage nogle beslutninger og indarbejde dem i mit liv. Jeg gider ikke stresse over instagram. Jeg vil have det sjovt. Sjovt mange steder i mit liv, for jeg har det svært nok til daglig.

Det tager lang tid for mig virkeligt at arbejde med en beslutning, men det kan lade sig gøre. Jeg har virkeligt det sidste års tid lært meget om at bruge Instagram. Hvis det hele skal gøre, kræver det meget tid og regler. Det gider jeg rent faktisk ikke.

# regler er for besværligt

Går man all in på instagamet, så skal de mest effektive # til din niche. De skal matche dit billede, # skal være så og så populært. Jeg gider det ikke ret meget længere, så jeg har lavet mig EN ENESTE genbrugsliste. Den matcher nogenlunde min “niche”. Den står nu nederst i denne blog.

Niche

Min niche, dvs. det min profil handler om, har jeg kæmpet meget med. Skal instagame følges, er der for mange regler til min smag. Så skal det være en profil KUN med blomsterrelaterede emner. Eller kun med skydning. Jeg er mig, og jeg går i hver sin retning. Jeg elsker at skyde, lige så højt som jeg elsker blomster. Jeg er og bliver en vaskeægte drengepige. Det bære min instagram til dels bræg af, og nu bliver det kun bedre.

Tidspunkter

Det er så fucking tidskrævende og besværligt for mig. Jeg ved godt, hvordan jeg skal, men jeg orker ikke, og det er ok. Igen hvis skal instagame skal følges, er der visse tidspunkter og dage, der er bedst at poste. Jeg har i nogle omgange brugt et betalt program/app, så min profil kunne optimeres. Jeg kunne poste automatisk på de bedste tidspunkter. Min hjerne gik til gengæld død på det, og min vigtigste opgave er, at have det godt mentalt.

Følg mig, hvis du kan lide mig som person

Så enkelt kan det siges. Jeg ligger ikke låg på mig selv længere, og vil følge nogle regler på instagram. Jeg vil maks tænke lidt over, at det gerne må se naturlig pænt ud. Jeg kan nemlig sagtens ligge billeder af mig selv op, uden makeup og med morgenhår i en knude på knolden. Kaffekop i hånden, en bog om soldater foran mig og en pose med nyt undertøj på skrivebordet.

Jeg er, som jeg er og fortæller, hvad jeg har lyst til fra mit liv.

Du kan følge mig disse steder

I am who I am and I just tell about things from my life.

You can follow me these places.

Fb gruppe Kim Kelly

https://www.facebook.com/groups/2897113093739232/

Fb gruppe Succesens pris

https://www.facebook.com/groups/3158116214244853/

Fb gruppe flower power, min bog

https://www.facebook.com/groups/2668349170082535/

Mit liv på insta

https://www.instagram.com/forfatteridaeowyn/

Fb gruppe Anorektikeren og papvinen

https://www.facebook.com/groups/481014076106650/?source_id=111783420207674

Min forfatter side på fb

Nyhedsmail

https://mailchi.mp/9873c9b9a1a2/tilmeldnyhedsmail

Jeg svare på beskeder mandag formiddage 

Skriv et svar