Jeg gider ikke instagram mere

De seneste opdateringer var dråben, der fik bæret til at flyde over. Der sker for mange ting på instagram til, at jeg kan følge med. Jeg gider ikke instagram mere.

Det bliver ikke en 100 % farvel, men det bliver sgu meget mindre, jeg kommer til at være der. Der er alt for meget nu på den platform til, at jeg kan følge med. Jeg har i LANG tid talt med min kæreste om mit had til instagram, og nu trækker jeg stikket.

Der er mange af mine blogger kollegaer, hvis ikke dem alle, der bruger instagram, men det er der ikke længere noget at gøre ved. Jeg vælger YouTube i stedet som min fremtidige primærer platform.

Jeg er ikke god til forandringer. Mildest talt. Jeg hader stort set enhver forandring. Jeg synes, årets gang i solens placering på himmelen er rigeligt. Ok det er måske sat lidt på spidsen, men desværre kun lidt.

Gammel dame vil ikke jagte mere

Det kan sgu godt være, det er mig, der er ved at være en gammel dame, der hellere vil nyde at passe mine blomster fem minutter hver morgen, men so be it. Jeg orker ikke længere at jagte efter noget som helst. Google har også lavet nogle ændringer denne sommer i, hvordan de prioritere søgekriterier og jeg kan se i mine analyser, at der er forsvundet omkring 80 % læsere på min hjemmeside.

Vores have er meget dyrevenlig

But I don’t give a fuck anymore! I øvrigt kan jeg også se at den tid mine læsere bruger her i gennemsnit er steget. Så hvis du er en af disse der læser dette, så er det med stor sandsynlighed DIG jeg takker. Jeg kan også se at andelen af de tilbagevendende læsere er steget. Det er også fint nok.

Instagram er for stor en platform til mig

Der er reels, stories, guides, IGTV og feed. Antal følgere. Antal likes. Analyser og posting tidspunkter, og stort set intet af det holder og er relevant i ret lang tid. Jeg kan ikke mere.

Det føles som rigtigt mange år, at jeg har været stresset over min online tilstedeværelse. Flere steder faktisk og nu gider jeg ikke længere.

Jeg er temmeligt stresset og plaget af et meget højt adrenalin niveau, og som månederne går her i 2021, bliver det værre og værre. Jeg har grund til at tro, det ikke bliver mindre den næste tid, men det er private detaljer.

Der sker alt for meget på en gang på instagram, og jeg må sande nu, at jeg ikke kan tåle det. Jeg må tage mig af mig selv og give mig selv omsorg. Jeg gider ikke instagram mere, stort set.

YouTube

Jeg håber at få lidt mere ro på YouTube, i mit online liv. Jeg vil gerne lave nogle små enkle videoer og nøjes med det. Instagram vil det hele på en gang, ja de vil også små videoer, men jeg gider fandme ikke mere.

Jeg har ikke noget imod at sidde og bruge nogle timer på at lave en video, men så skal den sgu heller ikke forsvinde i løbet af “instakort tid”. Mine kræfter er for små, og jeg må spare på dem. Hvilket også er lige præcis, hvad jeg taler om i slutningen af en af mine videoer, der hedder VAF 15-16 juli 2021. Se den hvis du har lyst.

Du skal også have tilbudet om at tilmelde dig mit nyhedsmagasin og på et tidspunkt, vil jeg også få min Patreon op at køre.

Ja den her blog var lidt ud over det sædvandlige, men jeg havde brug for at sige nogle ting højt.

India Echo Out

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

Skriv et svar