Kim Kelly som krimiblogs

Min krimi er ikke nødvendigvis en tyk bog, eller noget du skal bruge en masse koncentrationsevnen på. 300-600 ord pr gang servere jeg til dig. Det er Kim Kelly som krimiblogs.

Jeg skriver om Kim Kelly på min egen måde. Jeg tager en lille smule ad gangen. Jeg sætter mig og skriver en enkelt lille puslespilsbrik ad gangen. Uden et kæmpe mindmap eller verdensomspændende komplot, der er klarlagt ned til mindste detalje. Min hjerne kan ikke overskue det, men det er en anden snak. Det kan du læse videre om i andre indlæg.

Det bliver et eksperimenterende krimiunivers, og jeg ved ikke, hvor det ender henne, men det er også pointen med det hele, med Kim Kelly som krimiblogs. Det er en lystdrevet proces og glæden ved at skrive små nørdede korte historier med en bunke researche. En gang skal jeg nok få tilstrækkeligt til at kunne samle det til en bog. Men det bliver ikke foreløbig.

Fri fantasi skal bevares

Jeg vil samle stykkerne, bloggene, samle folk og kilders minder og håbe at mine læsere vil tro mig. Håbe at folk vil tro på, at det er gennemarbejdede små historier, andre folks omskrevede historier og at det er ok, jeg skriver dem, selvom jeg ikke selv, first hand, har oplevet det. Jeg håber, det opfattes som underholdning, man kan tænke videre over.

Det er som om, der er ved at komme en kultur af, at man kun må skrive om “X bestemt type menneske”, hvis man selv har erfaring med det. Men så vil det jo stort set være døden for bøger om efterretningstjenester og spioner pga tavshedspligten, som de har. Jeg er som historieskaber nødt til at bruge min fantasi, og det er også, hvad mine kilder har sagt, jeg bare skal slå mig løs med.

“Brug din fantasi Ida, den fejler jo ikke noget”

X

Kærlighed

Jeg elsker Kim, som var hun min egen hund eller hest. En mere normal blogger end jeg, ville nok skrive “som min egen datter”, men jeg vil ikke have børn, for det kan jeg alligevel ikke få, og jeg har aldrig haft lyst. Jeg elsker også Kim, som jeg elsker min kæreste. Ok en anden kærlighed, men stor kærlighed.

En spion på en trappe
Kim Kelly

Jeg har flere gange de sidste par år, været ved at opgive håbet om at skrive om Kim, men min kæreste har fået mig på andre tanker. Han bliver i mit liv, som Kim også bliver her. Hun er en del af mig og indimellem er hun mig. Vi elsker f.eks. begge at glo efter en god uniformeret røv.

Jeg tror ikke, jeg ved super meget om Kim, men jo flere små blogs, jeg skriver om hende, jo mere begynder hun at hviske i mit øre. Når jeg selv får det bedre, og vi alle bliver vaccineret og verden bliver normal igen efter Corona, vil verden, mine venner og kilder, hviske mig i mine øre. Da vil Kim tage form, som den kærlige person hun er.

Det er jo ikke alt, hvad hun er, men loyal det er helt sikkert, at hun er det. Jeg er bare glad for, jeg er på hendes side. Håber det lød lidt kryptisk, for der er ingen mennesker, der kun er god eller ond. Nogle gang må visse folk bare udfører en ordre.

I næste indlæg kan du læse første historie, Kim Kelly som krimiblogs. Her kan du følge min instagram.

India Echo Out.

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

Skriv et svar