fbpx

Klar til airsoft 2021

Jeg trækker snart i uniformen på hardballbanen og derefter Vordingborg Airsoft Forening. Jeg er bare så glad for at være klar til airsoft 2021.

Er jeg rusten? Kan jeg stadigt finde ud af det? Hvor meget muskelhukommelse har jeg? Jeg har ikke lyst til at dumme mig. F… det hele, jeg vil bare have det sjovt igen. Det trænger vi vist alle til efter et år med Corona tilstande. Det har godt nok været hårdt, er du da svedt manner!!!

Det har været hårdt for alle i hele verden, vil jeg skyde på. Jeg tilslutter mig i den grad det kor af folk, der har kæmpet og lært. Anderkendt og accepteret en masse forskelligt på godt og ondt. Hvad der virkeligt slår mig er, hvor meget jeg har savnet airsoft samfundet. At komme ud af døren og være sammen med den lille, men tætte flok af mænd og nogle få tøser, som jeg holder af, og er tryg ved at være sammen med.

Når jeg kommer op i Vordingborg Airsoft Forening her i foråret, og vi stadigt ikke må kramme hinanden i gensynsglæde, f… det bliver svært. Må man håbe på et stort gruppekram til efteråret? Puha jeg får tøsetåre i øjnene nu. I denne blog kan du også læse om, hvor glad jeg faktisk er for Vordingborg Airsoft Forening.

Back to airsoft business 2021

Virker mine pistoler, som de skal, selvom de ikke er blevet brugt i lang tid? Det må jeg jo hellere finde ud af. De har ligget pænt i deres transport kasser i omkring et halvt år, og mens jeg går og små sludre med dem (og min racercykel Robin), spørger jeg mine to pistoler, om det har opdaget, vi alle er flyttet på landet?

Er vi flyttet på landet mor? Må vi så få en skydebane i haven?

Citat mine pistoler… eller noget

Det er nogle måneder siden, jeg og kæresten tjekkede alle vores (gas) magasiner. De skal helst opbevares med gas fyldt på for, at de ikke går i stykker. Hvad der sker, hvis der ikke er gas på, kan jeg ærligt talt ikke huske.

Jeg starter med at finde et rengørings kit frem og et rent underlag, og så er det ellers frem med vatpindene. Det tager sin tid at rense en pistol, og det er aldrig en vane, jeg er kommet i gang med for alvor. Men jeg håber det kommer nu, for en ren og velsmurt pistol skyder bare bedre end et beskidt gammelt hakkebræt. Du kan sammenligne det med en cykel, der knirker forfærdeligt meget, når den kører afsted.

Klar til airsoft 2021

Så er der også mit hardball udstyr, jeg skal have styr på. Batterierne i min riffel er gode og opladte i opbevarings tilstand. Det er batterier, der skal opbevares i… hedder det en brændsikker pose? Det er i hvert fald det, det er.

Airsoft Radio Baofeng Hardball
Består radioen ugens weekendkrig?

I løbet af vinteren har jeg og kæresten også købt nogle radioer, hørebøffer og microfondims. Min radio skal jeg sat på min “taktiske russer bh vest dims”. Den kan du se her på instagram. Hørebøffen sidder med en bøjle over hovedet, under min hjelm og “speakerknappen” skal jeg have øvet lidt med.

Min riffel burde i den grad bare skyde skide godt, for en af mine venner gjorde mig en KÆMPE tjeneste sidste efterår, da han brugte sammenlagt 14 timer på at reparere min riffel. Jeg har skudt med den en enkelt gang på hardballbanen efter og da spillede musikken bang bang sødt. Så mon ikke den stadigt skyder som den skal? Jeg skal i hvert fald lige have prøvet den lidt af herhjemme, så jeg er klar til airsoft 2021.

Orden

Noget af det vigtigste for mig lige nu er faktisk at få ryddet op i alt mit udstyr. Siden jeg og kæresten flyttede på landet ved nytårstid, har mange ting været kaos. Det er først i den sidste uge eller måned, at jeg har haft overskud til, at pakke nogle af de sidste ting ud. Tage mig tid til at sætte airsoft ting pænere på plads, og ikke bare kyle rundt med ting og kun lige få en hverdag til at fungere på et minimum.

Inden jeg takker af for denne blog, vil jeg lige slå et slag for mit lille nyhedsmagasin. Jeg udgiver det en gang om måneden omkring den første på min mail. Her skriver jeg en opsumering af, hvad der er sket på bloggen, i airsoft samfundet, på min YouTube kanal og min instagram. Og hvad der ellers måtte dukke op af relevante emner.

Del endelig denne blog med dine airsoft venner og smid en venlig kommentar.

India Echo Out.

Follow:

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!