fbpx

Krimibloggerens boligdrøm og social angst

Krimibloggerens boligdrøm og social angst bliver en af de lidt mere personlige blogs, hvor du får en fornemmelse af, hvem jeg er.

Dette bliver tredje blog i min boligdrøm serie, og jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg går og har det. Jeg har delt lidt ud af mig selv på min instagram for nylig. Jeg går lidt mere i dybden her på bloggen, men uden at det bliver privat. Så er du forberedt.

Det er afgørende for mit helbred, at jeg bor langt ude på landet. At jeg kan åbne vinduet uden, at høre mange familier, trafik, larm, vejarbejde, viceværter og så videre. Ok det har været et mega koldt forår, så faktisk er det først i dag 28/5/2021 at jeg sidder og blogger for åbent vindue. Og det er nok kun åbent, fordi jeg lige har slået græs i forhaven, så sidder faktisk og lugter lidt af sved. Har varmen i kroppen.

Det første, jeg gør om morgenen er, at gå ud i haven og nusse en smule rundt. Åbne de små drivhuse, fodre fuglene og fjerne en mælkebøtte eller to.

Social angst

Der går ikke så lang tid, før jeg har en samtale med en psykolog. Jeg håber ikke på at få det bedre som sådan. Grundlæggende tror jeg ikke på, at jeg nogensinde får det meget bedre, men jeg tror på, at jeg kan komme til at fungere lidt bedre i min hverdag.

Måske er jeg lidt pessimistisk nu, men ved at anderkende at livet er ret så trist, så bliver det meget nemmere at værdsætte håbet om i det mindste, at komme til at fungere bedre i hverdagen.

Ved ikke om det giver mening for dig? Om ikke andet, så er jeg bare en meget ydmyg person, der sætter pris på de små fine ting i livet.

  • Når kaffen er ekstra god
  • Når Søren Spætte er min skrivemakker
  • Når mit humør er bedre end deprimeret og nede i kulkælderen

Jeg håber, at jeg kan komme til at fungere bedre i hverdagen og kunne flere ting, uden at få angst eller blive så pissehamrende træt og udmattet at… efter landet er åbnet op igen, har jeg været til hardballkrig en gang, og jeg var udmattet en hel uge efter. Mit humør røg langt ned. Det var en sjov dag, men prisen var for hård.

Små projekter er gode projekter

Jeg kommer ikke rigtigt i nogen butikker uden min kæreste. Det er svært at komme ud af døren i det hele taget. Jeg får cyklet på min racer, den samme dejlige rute på Lolland Falster, og det er trods alt rart.

Haveterapi med ærteblomster og bønner
Haveterapi med ærteblomster og bønner

En del af min tid er gået med små planteprojekter. Jeg gør meget ud af at planteformere og dele de få planter, jeg køber, når vi er sammen i en butik. Og blomsterfrø, masser af blomsterfrø til haven. Det er stadig en ny fornemmelse at sidde trygt i haven.

Hen over sommeren er mit eneste mål, at få et par flotte plantestativer med blandt andet bønner og tallerkensmækkere. Faktisk går det så godt med haven, det meste af tiden… at jeg kan slå græs, grave og plante sommerblomster. Men det kraver lidt is i maven at skrive, for hvad nu hvis det ikke holder alligevel? Jeg tør kun skrive det, fordi min mavefornemmelse trods alt er så god, som den er. Haven er rar at være i.

Skydning er svært at komme tilbage til

Jeg og min kæreste har været uheldige med flere ting i dette forår. Bilen har været på værksted i lang tid, og det har gjort det umuligt for mig at komme med til hardball et par gange. Alt vores grej fylder simpelthen mere nu, end der er plads til på vores mc og min scooter tilsammen.

Jeg er sgu også en meget rutinepræget person, især når jeg er nede med næbbet. Og for mig er det ikke rutine at køre til hardball på scooter og mc, så det slider også bare på krafterne. Udover at det er en ny sport og der er en del folk.

Der er en mindre flok, jeg efterhånden er tryg ved. Men om jeg er tryg ved folk eller ej, så er der stadigt en masse indtryk, jeg skal forholde mig til. Nogle gange ved jeg ikke, hvordan jeg skal tale med folk eller opføre mig. Så generelt er jeg meget stille. Føler mig ofte som en akavet social personlighed dimse ting… det lød meget kludret, men skidt med det.

Men når jeg først er kommet i gang med at spille, så liver jeg trods alt op. Næste gang jeg skal ud og spille med min kæreste, så bliver det ikke i så mange timer. Det er meningen, at airsoft og hardball skal være sjovt, det skal ikke tage alle mine kræfter i næsten en hel uge bagefter.

Krimibloggerens boligdrøm går fremad

Alt i alt er jeg ved at falde til i vores nye hus. Intet går så hurtigt som jeg havde planlagt. Men jeg har slået mig til tåls med det nu, efter at have arbejdet med mine stressede tanker de sidste 4-5 måneder.

Midt i alt min stress gik min instagram profil fuldstændigt i stå. Jeg vil faktisk takke en af mine bedste venner for, at jeg tog det så roligt. Hendes profil gik også i stå, og hun fortalte ganske ærligt om nogle af de negative ting, hun oplevede.

Det fik mig til at tænke i nye baner. Jeg havde omkring 450 følgere i to måneder. Det har jeg aldrig oplevet før, sådan en stilstand. Men til gengæld er det en af de perioder online, hvor jeg har nydt allermest at være sammen med mine følgere. Min lille trofaste flok.

Nu har algoritmen så alligevel heldigvis besluttet sig for at skubbe mig fremad igen, så jeg fik en del nye følgere og dette opslag herunder byder dem velkommen. Husk endeligt at komme over og følge mig på instagram.

Og apopo velkommen, så vil jeg slutte mit skriveri nu, for nu skal jeg byde min kæreste velkommen hjem. Vores bil er nemlig blevet rask igen og kæresten har hentet den på Fyn i dag.

Tak fordi du læste til ende.

India Echo Out… eller blev det Over?

PS

To døgn efter jeg skrev det ovenstående døde bilen igen. Nu vil vi prøve at få pengene tilbage og i sidste ende håbe at købe en ny bil. Og tanker tanker tanker… Men jeg og kæresten har hinanden. Til trods for at vi er uheldige med så mange forskellige ting, år efter år, efter år, efter år, så elsker vi hinanden, er ærlige og tager og giver plads til hinanden. Det er synd min blog ikke handler om kærligheds tips, for lige nu føles det, som om, det er det eneste, der virker i mit liv… til gengæld er det også det vigtigste af alt 🥰🕵️‍👮

Follow:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!