Kugledyne afhjalp 12 års søvnproblemer

Kugledyne fra Protac

Jeg vil anbefale en kugledyne, hvis du ikke sover godt

Jeg kan ikke klare mig uden min kugledyne i min dagligdag og slet ikke, når jeg har mange tanker og ting at holde styr på i mit forfatterliv.

Deadlines i massevis

Uden mad og drikke, motion og søvn!

Det er vigtigt at holde jævnt styr på mad, drikke, søvn og motion, når man som mig kæmper med tendens til for meget krudt i røven og for lidt søvn.

Dette hjalp mig til bedre søvn

  1. Kugledyne
  2. Afbalanceret motion
  3. Farvel anoreksi
  4. Afbalancerede hormoner
  5. Mindre tissetrang om natten

Jeg har ikke problemer med at falde i søvn, men jeg sover ofte kort tid ad gangen, men det har min kugledyne hjulpet meget på. Det har også hjulpet på min søvn at tage 10 kg på, sige farvel til undervægt, hvilket har givet mig min menstruation tilbage. Med min nyvundne menstruation har jeg fået ganske få mærkbart hormoner tilbage og groft sagt, så sker der det at hormonbalancen også styre vores tissetrang om natten. Så afbalancerede hormoner, giver mindre tissetrang om natten og derfor mulighed for at sove, i stedet for at skulle op og pisse.

Og nej mit humør flippede sgu ikke ud, da jeg fik min menstruation tilbage efter 8-12 år, som jeg var skrækslagen for skulle ske.

Anoreksi er ikke noget at spøge med

Dybere søvn Jeg valgte at købe den tungeste dyne, jeg kunne, men jeg havde også prøvet en dyne førhen på psykiatrisk afdeling, så jeg vidste allerede, jeg bare ville have det så tungt som muligt. Det er nemlig ikke alle, der kan tåle meget tunge dyner, men det vil jeg ikke komme ind på hvorfor. Henviser til Protac´s hjemmeside. http://www.protac.dk/ Jeg er ikke faguddannet, trods alt. Men jeg kan mærke at kuglerne giver dejlige dybe tryk på min krop, får mig til at slappe mere af og jo tungere dynen føles, jo mere nærværende føles den og mine tanker flyver mindre rundt, så jeg kan koncentrere mig om at forberede mig på at sove igennem, og ikke kun i kortere tid. Hele natten tak!

Her hjælp den specifikt

  1. Mindre stress
  2. Mindre nældefeber
  3. Mindre psykisk uro og hyper tanke kaos
  4. Føler mig mere tryg

Jeg har fået en bedre koncentration, er generelt mere produktiv med alle de opgaver jeg har og dermed fået mindre stress. Jeg har mere overskud i dagligdagen nu. 7-9-13, meget ofte hjælper den meget, nogle gange tager den kun toppen, men effekt det er der helt sikkert.

Det har også haft en mindre positiv effekt på min nældefeber.

Jeg er blevet meget mere rolig generelt. Jeg kan godt være lidt utryg nogle gange, især hvis jeg ved eller kan fornemme, at der er kaos hos min familie i København. Så flyver mine tanker rundt, og jeg har brug for at min kæreste holder om mig. Men vi bor ikke sammen, (maj 2018) så nogle gange er savnet og trygheden langt væk, men på mærkværdigvis så hjælper dynen alligevel lidt på tankekaos.

Kugledyne på 11 kg

Anbefales af både fagpersonale kæresten Malthe og recovery mentor Ida Jeg bruger min dyne hele natten som almindelig dyne og det giver mig sgu mere overskud i hverdagen, men det er jo også det den er designet til. Og min dejlige kæreste studere til ergoterapeut, så han er snart færdig uddannet til at vide en masse om blandt andet kugledyner, så til sammen ved vi, hvad vi taler om. Et godt team er, hvad vi er <3

Del gerne 😉