Mental og fysisk bedring med Pure arctic oil fra EQology

For 3 uger siden begyndte jeg at spise/drukket fiskeolie fra EQology, hvor jeg også besluttede mig for at blive business partner.

(Reklame)Jeg fik lavet en test med det samme til en helseaften i Sakskøbing, og dette er mit resultat, af mit omega 3 indeks og omega 3-6 balance. Kunne have været værre, men jeg har mange gode virkninger alligevel. Jeg er ret forbløffet over de mange gode virkninger, jeg har mærket løbende de sidste 3 uger, hvor jeg har spist/drukket kke olien hver aften.

Fysisk
 • Meget mindre oppustet til daglig, også i menstruationstiden
 • Taber mig, især taljen (det fandme uhyggeligt)
 • Spiser mindre portioner til hovedmåltider og må spise oftere
 • Mere smedige led
 • Jeg sover meget bedre end jeg har gjort i 15 år!!!
 • Bedre hud uden bumser
 • Kommer mig bedre efter trænings ømhed
 • Har bedre nytte af de øvelser jeg har fået af Rita, mod min trænings ømhed (min massør og jeg er hendes business partner)
Mentale

Med hensyn til det mentale må tiden vise om de små ting, jeg oplever nu, er kommet for at blive. På grunde af min personlige historie tør jeg simpelthen ikke håber for meget. Jeg vil dog liste mine oplevelser op:

 • Mere koncentration?
 • Mere stabil på sigt?
 • Mindre depri?
 • Mindre angst?
 • Mere overskud til at være social?

På den anden side af jul vil jeg invitere dig, din famile og dine venner og kollegaer til helse aftener, hvor du face to face kan høre min historie med EQgology, høre mere om denne fiskeolie, testen, sundhed og kosttilskud og en masse andre super sunde facts.

Disse aftener tager ikke mere end 90 minutter… og det er vel værd at bruge på sin sundhed 😉

Håber vi ses, stay tuned <3

Skriv et svar