Mit hovede snore

Jeg har brug for at dele nogle bekymringer og tanker. Normalt er jeg meget påpasselig med at gøre det, når det er ting, jeg bakser med “i nutid”.
Jeg er generelt en privat type, der skal have tingene ud i en armslængde fra mig selv, inden jeg kan dele det med andre. Så gør det mindre ondt at sige højt.
Forfatter

Det har været underligt at kunne kalde mig udgivet forfatter. Jeg har ikke haft nemt ved at finde mig selv i denne process, og jeg er ved at skrive nogle “Forfatterspire erfaringer” i en lille blog serie. Den første ligger her.
Det er mit indtryk, at det er helt normalt for forfattere, at udgive med fest og farver, men jeg er simpelthen ikke sådan en type, har jeg nu kunnet mærke.
Jeg går stille med dørene og for mig, er det at skrive glæde nok i sig selv. Fest behøver jeg ikke, det er rigeligt med sejr og fest at sætte mig ned og skrive, mens min kæreste er på arbejde.
Så sidder jeg bare der med kaffe og terrorangreb i mit manus, så kører det.

EN AF OS

For nogle uger eller en måned siden, havde jeg søgt om at blive EN AF OS ambassadør, og nu er jeg blevet kaldt til samtale i Næstved. Generelt er jeg lidt rundt på gulvet for tiden, så ved ikke helt hvad jeg tænker om det, andet end at jeg bare tager til den samtale og ser hvad der sker. Men det hænger da i hvert fald godt sammen med min nye roman. Jeg tror faktisk jeg glæder mig til at se hvor det fører hen.

Forfattererfaringer i UFS

Jeg har en kontaktperson i UFS teamet i Guldborgsund. Hun havde forleden en ide, jeg har tænkt lidt over. Jeg er åbenbart ikke den eneste, der kan lide at skrive, så måske kan jeg lave en lille skrivegruppe. Hun har en anden kreagruppe om onsdagen, så kunne jeg have skrivetid i nogle andre lokaler samtidig og med andre skriveglade. Det lyder i hvert fald spændende, så har faktisk besluttet at prøve det af.

Far

Min far er mit holdepunkt. Jeg vil ikke fortælle detaljer, men han er syg, og det påvirker mig meget. Jeg ved ikke, hvor længe jeg har ham. Han bor sammen med min mor, og hun er ikke nem at være i nærheden af, når hun drikker, lyver, lige pludseligt er ædru nogle dage, så fuld i igen… same shity story. Jeg håber så meget for min far, at han finder sig et sted at bo alene, så er der også en større chance for, at han kan få det bedre, passe på sig selv.

Flytte tanker

Jeg savner rigtigt meget at bo på landet, og kan godt mærke, at det påvirker mig i negativ retning at bo i lejelighed midt i byen. Her er for meget larm.
Jeg bruger ind i mellem en del tid på at sidde og kigge på tal/budgetter og hver en solgt bog, sætter jeg af til drømmeboligen.
De sidste 3 år har jeg boet 4 steder, så jeg er også bare møg træt af at flytte rundt, så håber meget at det næste sted kan blive et blivende. Det er ikke sikkert, det sker, eller at der sker noget foreløbig.
Umiddelbart er planen at jeg/vi klemmer ballerne sammen og venter til flere praktiske ting er meget bedre på plads.
Jeg er jo ikke alene mere, heldigvis, så vi er to, der skal være enig om store beslutninger. Uanset hvad der sker eller ikke lige sker foreløbig, så bliver jeg i hvert fald side om side med min kæreste, for på sigt, så ender vi i hvert fald på landet sammen.
Drømmen om at bo på landet er vi helt enige om, og det trøster mig meget, når jeg får mine “hjerneblødninger” og tuder af udmattelse over byens overvældende indtryk.

Det var godt at få lidt skriveluft. Nu vil jeg gå en tur i den friske luft udendørs.

Skriv et svar