fbpx

Mofibo Reader

Hvordan læser jeg mine krimier, bøger om militær og spioner? Det gør jeg på Mofibo Reader og gerne efter en dag med airsoft og power i skyttegraven.

Kender du også den med, at murstens bøger er fantastiske at grave sig ned i? Med eller uden mudderet i en skyttegrav på hardballbanen. He he, spøg til side, men helt ærligt, har du nogensinde bandet over ømme håndled, når en bog var for tyk?

Måske er det bare mine håndled, der nemt bliver trætte efter cykelture, gaming og havearbejde. Jeg nyder ærligt talt, at jeg ikke længere behøver at kæmpe mod tykke bøger, når jeg læser på Mofibo Readeren.

Jeg har tit prøvet at tabe mine bøger, nogle gange har jeg fået et chok. Det er flere gange gået ud over Harry Potter bøgerne og mange af de store tunge havebøger. Godt nok er Mofibo Readeren gledet ud af min hånd og er landet på madrassen, men det er slut med at kæmpe med vægten af 500 sider.

Men faktisk er vægten ikke den bedste oplevelse, der er mere i godteposen.

Mofibo Reader ebogslæser, spionerne der kom ind med varmen, læsehest, boganbefalinger
Det må siges at ham der mr. Rusland er en interesant person

Hvordan virker Mofibo Readeren

Readeren virker kun når du har et aktivt abonnement hos Mofibo. Om det er en fordel eller en ulempe ved jeg ikke helt, men det er i hvert fald et vilkår. For os to i hytten på landet virker det fint. Vi har et familie abonnement og dagens skrivende dato 17 juni 2021 er prisen 159 kr. pr mån.

  • Opret en konto hos Mofibo
  • Du skal have Mofibo appen på din mobil
  • Derefter skal du lægge nogle bøger du gerne vil læse i Boghylden, i appen. De skal markeres med et hjerte
  • Så tager du din Readerer, hvor du under Mine Bøger vil se, at dine bøger er klar til at blive downloadet
  • Tryk på de bøger du vil downloade og have liggende på din Reader

Du kan hoppe herover til min IGTV og se en instruktionsvideo.

Hvordan læser man på Mofibo Readeren?

Den er simpelthen så nem at læse på. Du starter med at finde fanen Mine Bøger, trykke på bogens billede og trykke på Læs. Thats it. Så kommer din bog frem, og du er klar til at læse.

Der er en knap til højre og en til venstre. Du kan trykke på højre og venstre knap for at bladre frem og tilbage. Du kan også trykke på højre eller venstre side af skrærmen. ⁠

Det, jeg elsker mest, er, at jeg kan bytte om på højre og venstre, så jeg selv bestemmer, hvilken af knapperne, der får mig hen til næste side eller tilbage. ⁠

Det er den fungtion, jeg selv bytter mest rundt på, alt efter om jeg ligger på højre eller venstre side af mit overophedede kadaver og læser.

Sideskift på Mofibo Reader
Sideskift på Mofibo Reader får du frem ved at trykke nederst på skærmen

Fordele ved Mofibo Reader

Hvad jeg også har indstillet den til fra start, er skriftstørrelsen og lyset. Det er nogle af de fordele, jeg bedst kan lide. Jeg ser ikke skide godt, så jeg har sat den til maks skriftstørrelse. Det har indvirkning på, hvor mange sider bogen “er” på. Lige nu er jeg ved at genlæse Eragon for hyggens skyld, og den er på 2606 ebogs sider og mit gamle fysiske eksemplar er på 532 sider.

Lyset er nemt at rette til. Det kan være meget koldt, men det kan også være i meget varme farver og ikke så meget lys på. Det kan du også se i den lille instruktions video. Det gør den faktisk ret optimal til at tage med udendørs og læse. Der er ingen problemer med at læse i solskin.

Det varme lys giver også en mulighed for at sove bedre om natten. Jeg lider desværre af rigtigt mange mareridt og dårlige drømme. Jeg kan godt se et lille mønster i, at det er bedre for min hjerne og søvn, at læse lidt om krig og ødelæggelse inden jeg sover. End hvis jeg havner på tiktok og kigger på søde heste og hundevideoer. Ja det lyder lidt mærkeligt, men det er jeg også. Og lyset påvirker hjernen og søvnen, sådan er det bare.

Jeg må lige nævne en ting til om lys. Baggrundslyset er jeg ret overrasket over. Det burde give sig selv, men jeg skulle lige vende mig til at, når baggrundslyset er slukket, så er det hele lige så mørkt som en side i en papirbog. Men det er en teknik ting, jeg sider med i hånden? Bælgmørkt? Ja det er det jo. Men jeg skulle lige vende mig til den viden. Når baggrundslyset er tændt, æder det med af batteriet, som holder ret godt anyway. Hvis jeg selv skal sige det. Det følger et usb-c kabel og oplader med.

Sommerserie med Bloggers by Heart

Mit blogindlæg er en del af Bloggers by Hearts sommerserie Inspiration til sommeren 2021.⁠ Du skal være yderst velkommen til at følge alle os bloggere, via instagram hvor vi hver især bliver fremhævet. Jeg har også skrevet en blog om mine cykelture i sommervejret, du er velkommen til at tjekke den ud.

En af mine blogger kollegaer Bianca er en ivrig krimilæser og her kan du finde mere inspiration. Hun har nemlig lige anmeldt den nye krimi af Sara Blædel og Peder Nordbo.

Ingen betalt reklame om Mofibo Reader

Dette indlæg er ikke reklame, jeg og kæresten betalte selv for Mofibo Readerne.

India Echo Out

Follow:

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!