My Sweet Spot med Kim Kelly

Hos Bloggers by Heart har vi særlige steder, vi elsker at være. Jeg elsker at skrive i naturen, det er My Sweet Spot med Kim Kelly. Mine bloggerkollegaer har også deres steder, de fortæller om i denne måned.

Jeg elsker at gå tur i skovene og på strandene på Falster og samle energi. Nyde den friske luft, samle ideer til min spionroman, kigge omkring træerne og under buskene, måske gemmer der sig en historie et særligt sted. Vi er mange bloggere hos Bloggers by Heart, der har vores særlige steder og i denne måned skiftes vi til at fortælle om vores steder. Vores Sweet Spot.

Sikker roadtrip

Faktisk sidder jeg og skriver mange forskellige steder, jeg kommer en del rundt omkring på min scooter, så min Macbook Pro er selvfølgeligt også godt beskyttet i sit cover fra UAG. ⁠Jeg har længe været bekymret for min bærbar og ikke taget den med mig ud, men at have den i et meget solidt cover, har faktisk forandret min praksis. Nu er den rigtigt tit med mig og tasterne får lige nogle tryk på turen. Det sker også jeg bare sidder og tænker på Kim og handlingen og ikke tager min computer frem. Det er forskelligt.

Jeg elsker at skrive om Kims (hun er ansat ved FE) kamp for overlevelse i den Litauiske natur, mens jeg selv ligger på en fredfyldt strand og nyder stilheden, duften af tang og lidt råd. Så nøjes jeg med at forestille mig lyden af bomber, skrig og død… På nær når jeg spiller airsoft I VAF og hardball med gutterne i Kettinge, så leger vi vildt. Krimiforfatteren er lidt af en gungirl i sin fritid 😉

Den dybere mening

Jeg har faktisk flere grunde til, at jeg elsker at komme ud i naturen og arbejde derude på min krimi.

  1. Jeg har krudt i røven, brug for at bevæge mig i naturen. For mig er det ikke nok at gå ned i fitness centeret 3 gange om ugen.
  2. Jeg har brug for naturens ro omkring mig. I skrivende stund, start af juli 2020, bor jeg og kæresten i en gågade i lejelighed. Det bryder hverken han sig om og det gør jeg bestemt heller ikke.
  3. Jeg har ærligt talt svært ved at koncentere mig i mange timer ad gangen. Jeg må have afveksling i løbet af dagen. Jeg råber jo ikke så højt om det, men jeg er førtidspensionist af en grund. Jeg har mine udfordringer dagligt og især i perioder, hvor jeg lægger mig flat ned og ikke rigtigt orker noget som helst.

Serien My Sweet Spot

Det var ikke planlagt det her… men Tekla fra Teklaskoekken, fortalte om hendes eget Sweet Spot igår, og jeg så lige hun har en opskrift på veganske jule hot dogs, jeg må prøve til vinter… og hvis du lige kigger grundigt på mit billede og mine sokker… jeps, det er Hot Dogs Summer style. Verden er lille.

I morgen kan du følge med i hvad Home by Bianca har at sige om hendes Sweet Spot. Om hun igen invitere os inden for i hendes hjem, eller om hun tager os ud et sted, glæder jeg mig selv til at finde ud af.

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

One Comment on “My Sweet Spot med Kim Kelly”

Skriv et svar