Nja…. jeg skriver her endnu

Jeg glemte at stoppe betalingen for min hjemmeside, så jeg skriver her endnu. Jeg er ved at lave en ny bog, og småbidder udkommer på bloggen.


Jeg blev træt af, at jeg ikke kunne finde en bog om kompleks PTSD på dansk skrevet til sårbare og ikke i fagsprog, men den måtte jeg skrive selv. Det samme kan jeg sige om servicehunde til psykisk sårbare.

Dette er en samling korte reflektioner, jeg har gjort mig de sidste år om kompleks PTSD, psykiatri, servicehunde og samfundet.

Jeg er en sårbar stille kvinde med en servicehund, der hedder Scotty. Jeg har svær kompleks PTSD og er født for tidligt. Det sker, at jeg laver YouTube videoer sammen med Scotty og holder lidt foredrag. Vi bor på landet med min kæreste, og vi har ofte gang i nogle projekter i hus og have. Selvom livet er svært, så har vi alle hinanden.

Uddrag

”Mig skal du ikke møde i en mørk gyde”. En karseklippet mand med en gulvmoppe puster sig op i trappeopgangen. Han proklamerer meget højlydt at han er rengøringsmand og at min racer er i vejen på den lille trappeafsats, hvor der også står flyttekasser og andre ting. Det er tydeligt, at en flytteproces er i gang. Den slags har det altså med at rode lidt i en periode.

Mit blod frys til is, og jeg kom med nogle halvkvalte forklaringer, jeg har glemt i dag. Jeg skyndte mig ned på gågaden, og havde en fornemmelse af, at hans trussel var tom. Han lød ikke begavet. Men jeg var bange for at miste mit liv, hvis jeg gik tilbage alene. Jeg var så bange og mine følelser var i oprør. Det kunne jeg skrive længe om.

Jeg nøjes med at fortælle, jeg ringede til min kæreste, der var oppe i lejligheden. Han kom ud, sagde et par ord til manden og kom ned til de små søer i byen og reddede mig.

Jeg var ved at flytte ind til min kæreste Malthe i en lille elendig lejlighed på 3 sal i Nykøbing Falster. Midt i gågaden mellem frisør, skobutik og dameundertøj.

Jeg ved ikke, om jeg burde være flyttet til byen. Men jeg elsker Malthe så meget og den forståelse, ærlighed, ydmyghed og respekt, vi har for hinanden, er fuldstændig unik. Jeg kunne ikke undvære ham mere og fuck de penge, jeg mistede pga. gensidig forsøger pligt.

Jeg er førtidspensionist, hvis du ikke skulle vide det. Jeg regner egentligt mest med, at du kun læser denne bog, fordi du kender mig i forvejen. Så hej og velkommen til min hjerne.

En bid

Det var det for denne gang. Vi ses senere.

Men hov hov lige her til sidst, hvis du vil købe nogle skriverier af mig allerede, så kig her eller her

Follow:
0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *