fbpx

Nyhedsmail

Tilmeld nyhedsmail og få inspiration til at finde ro og fokus. Hvad end det er ro i haven, eller fokus på en airsoft handlebane med forskellige træningstips.

Hej med dig, du skal da bare med i mailklubben af omsorgsfulde folk. Du skal kun taste nogle få oplysninger om dig og trykke tilmeld. Så kommer du med i min mailklub af omsorgsfulde folk.

Gaver til dig: Humør og motions tracker, have og rengøringskalender, workbook til YouTubere og nyheder om blogs i din mailbakke

Vores vilde have

I sommeren 2021 fik jeg et mindre chok, da der var ægte tornadoer ikke så langt væk fra, hvor jeg og min kæreste bor. Fra den dag blev der skiftet fokus på bloggen, niche ned om du vil, så du fremover kan få glæde af tips til vilde blomster, dyr og havedamsprojekter. Vi har et meget vildt og dyrevenligt fokus i vores have, for det har kloden brug for, at vi alle sætter fokus på. Vi må alle prøve at mindske klimaforandringerne, så meget vi kan, og vi kan alle gøre en lille indsats.

Stor harekilling på vildtkamera, der nærmest boede i vores haven sommeren 2021

Få inspiration til at finde ro og fokus

Du kommer heller ikke uden om fokuseret træning til gavn for krop og sjæl. Jeg er psykisk sårbar, så jeg er nødt til at passe meget på mit hoved hver dag, og det gør jeg med daglig træning og masser af skriverier. Ok næsten daglig, der skal også være plads til en fridag. Jeg træner en del forskelligt, og deler glædeligt ud af mine tips og erfaringer. Alt fra racercykel, mindfuldness øvelser eller fra airsoft skydebanen.

Jeg har nogle små guides, du får adgang til med det samme, du tilmelder dig min nyhedsmail.

Jeg og min kæreste er (november 2021) ved at starte op som airsoft vloggere for DGI skydning, hvor vi blandt andet på YouTube kommer ind på den fokus, der er i skydning. Skynd dig at abonnere på min kanal her.

Forfatterskabet

Du kommer heller ikke udenom mit forfatterskab. Det er småt ja bevares, men jeg har flere bøger i ærmet. Min første bog hedder Anorektikeren og papvinen, det er en selvbiografisk roman, du kan læse lidt om her. Derudover elsker jeg at skrive på min egen blanding af krimi og fantacy. Jeg ved sgu ikke helt, hvor det bære hen ad, men det skal nok blive nyt og spændende Jeg har også gang i en roman med alvorlige humoristiske undertoner om forfatter og indholdsskaber livet.

Tilmeld

Så her kan du få inspiration til at finde ro og fokus. Få det direkte i din mailbakke omkring en gang om måneden. Jeg prøver at oppe mig, så jeg sender ud to gange om måneden, men Rom blev ikke bygget på en dag.

Du tilmelder dig sådan:

  • Sidder du med mobil, tablet eller ipad, så prøv formularen helt nede i bunden af denne side
  • Sidder du ved en computer, så er formularen til højre

Både jeg og min kæreste håber, du vil følge med.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!