fbpx

Nyt udseende på bloggen med naturligt indhold

Nyt udseende på bloggen med naturligt indhold har så småt været på vej et stykke tid. Jeg har brug for havearbejde, træning og ro.

Denne blog er til dig, der har brug for at vide, at det er ok ikke at være ok, hvis man er menneske. Men er du en vejrgud er det ikke okay, at du forandre dig så hurtigt. Denne vejrgud vender jeg tilbage til.

Coronas indvirkning på bloggen

Omkring november december 2019 begyndte mit humør at gå ned ad bakke. Det er først i midten af august 2021, at det er begyndt at gå lidt fremad. 7-9-13.

I starten af den periode halsede jeg efter at tilfredsstille… lad os nøjes med at sige Forfattererhvervet. Der var så mange bestemte ting, jeg gjorde uden at mærke efter, om jeg havde lyst til at gøre det. Jeg holdt et forfærdeligt foredrag en enkelt gang, kort tid inden mit humør begyndte at gå nedad. Dog så fortsatte jeg med at planlægge en foredragsturné i hele landet i starten af 2020. Det var jo sådan, man skulle gøre som forfatter. Og man skulle blogge en helt masse om det og kun poste ting om alle sine oplæsninger i sin facebookgruppe.

Så kom Corona og sparede mig for foredrag og stress. Og gav mig en pause fra mange mennesker og sociale ting. Jeg har det bedst med få mennesker ad gang. Det er det, der er naturligt indhold for mit liv.

Jeg har også måttet sande, anderkende og i sidste ende acceptere flere ting under nedlukningerne. Jeg kan ikke tåle at se nyheder. At jeg ikke kan tåle at se nyheder, har den indvirkning på bloggen, at jeg ikke kunne beholde mit krimiunivers tema. Uden nyheder, ingen research til mine noveller og blogs/artikler om militær, dvs hackerangreb og coronanyheder.

Min allerførste DIY havenisse i uniform i lufttørret ler… han er mest et forsøg 😉

Jeg har det skidt med ikke at følge med. Men jeg har det godt med at passe på mig selv. Jeg har den aftale med min kæreste, at hvis der sker noget vildt i verden, så taler vi om det. Læser lidt nyheder sammen, taler om det, også lukker jeg for det igen. Ellers begynder det at trykke lidt for min hjerne, og jeg får meget kortvarige, men intense smerter diverse steder i kroppen.

Begrænset med airsoft, men anden vinkel

Jeg kan ikke undvære airsoft. Jeg elsker at stå på præsionsbanen og skyde. Og handlebanen er fed. Men jeg er en nybegynder, og når jeg skriver om det eller forsøger at lave videoer selv, hvor jeg forklare om tekniske ting, føler jeg mig som et fjols +++. Det vil jeg ikke.

Når jeg en gang imellem, vil fortælle om det, så bliver det ud fra en rolig vinkel og om grundliggende ting. Jeg har faktisk haft et enkelt samarbejde med XXX. Det afsløre jeg en anden gang.

Naturligt indhold skal give mig ro

Jeg har brug for ro i mit liv. At komme psykisk ovenpå igen. Jeg og min kæreste er så svineheldige, at vi fik mulighed for at flytte på landet i januar 2021. Jeg synes, jeg er ved at falde til ro her nu. Jeg er ikke noget så langt med haven eller det indendørs, som jeg havde håbet, men pyt med det. Jeg er på vej, og vi har sammen fået styr på flere ting i hans sommerferie.

Noget andet er naturen og vejret. Det bør give ro. Men der er sket ting i Danmark og på Lolland Falster og Møn, der har rystet mig lidt. Det første er lidt både og, men er en krise for hele verden, jeg gerne vil sætte lidt fokus på fremadrettet. Naturen er i knibe og har brug for flere insekter.

Den vilde have
Bliver jo helt væk i blomsterfloret. I love it

Når nu vi har en vild og naturlig have allerede, er det nemt for mig og min kæreste, at tilmelde os et projekt Miljøstyrelsen har sat i gang. Det kan du læse mere om her. Der er mange kommuner, der er tilmeldt, og det er vores heldigvis. Kort og godt går det ud på at så flere blomster til insekterne.

Vejrguderne er blevet tossede

Jeg har altid interesseret mig for vejret. Også det ekstreme. Men når de flyvende kør kommer tættere på mit hjem, så bliver jeg sgu (igen igen) lidt bekymret for klimaændringerne.

Som i filmen Twister, der handler om tornado jagere, har vi nu også haft et par reele tornadoer på Lolland og Møn. Jeg og kæresten var i udkanten af uvejret. Jeg kender også et par stykker fra et online miljø, der har været påvirket af de katastrofale oversvømmelser i Tyskland.

Jeg ved ikke helt endnu, hvordan jeg med min blog vil sætte fokus på vejret. Men det finder jeg nok ud af hen ad vejen. Min kæreste har mange kreative ideer til vandopsamling, og jeg kommer nok til at nørde ting med at tiltrække dyreliv. Det skal være små og nærværende råd og guides, som langt de fleste mennesker vil kunne få glæde af.

Jeg har ikke det super store overskud i dagligdagen, så det skal være super nemt at gå til. Også for min egen skyld. Og det militære kommer ikke til at forsvinde helt, for der kommer havenisser i kampuniformer hen ad vejen. Og en lille airsoft skydebane skal vi nok få bygget på et tidspunkt.

Brug for havearbejde, træning og ro

Er jeg nu en slags have, klima og livsstilsblogger? Jeg synes, det føles som en meget god blanding i min mave. Træning er også en stor del af min livsstil, så hvorfor ikke?

Jeg har brug for noget meget mere nærværende i min dagligdag. Havearbejde, motion og mental ro. Min blog er meget lille, og min stemme er meget lille. Men jeg er her. Og jeg vil noget på naturens og egne vegne og det vil jeg fremover bruge bloggen til. På en meget simple måde.

Keep it simple stupid er min livsfilosofi. Jeg prøver at nyde livets små glæder i hverdagen og sætte pris på min morgenkaffe, min kærestes dejlige blå øjne, og når haren kommer forbi og spiser morgenmad i haven.

Nyt udseende på bloggen med naturligt indhold

Jeg håber ikke alle mine nye indholds ideer og omvæltninger, har gjort dig mere forvirret. Vi ses i næste blog.

Follow:

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!