Patreon

Kan du lide mit krimiunivers, har du nu muligheden for at støtte mig en smule på Patreon. Det vil jeg sætte stor pris på.

Men hvad er Patreon overhovedet? Patreon er er online platform, hvor bloggere, youtubere og andre indholdsskabere, kan blive støttet af deres fans med et pengebeløb og få noget igen. Herunder kan du læse, hvad din støtte vil betyde for mig.

Jeg har valgt at starte meget småt ud med muligheden for at støtte mig med 2€ om måneden. Det, jeg giver tilbage til dig, er, at du får dit navn i “rulleteksterne” på min blog. Er du på Instagram, deler jeg gerne et billede fra dig i min story.

Taknemlig kvinde
Tak tak tak, direkte fra hardballbanen

Arbejdet

Det tager mig et pænt stykke tid at skrive en ordentlig blog, jeg selv er nogenlunde tilfreds med. Der kan sagtens ligge et par dages arbejde i en enkelt og kort blog. Nogle af mine blogs tager endnu længere tid, hvis der skal research på. 

Mine noveller om Kim Kelly fra Forsvarets Efterretningstjeneste udgiver jeg netop ikke så mange af. De tager endnu længere tid at lave. Og så er der alt det andet arbejde med udgivelse og sociale medier… puha… 

Men jeg elsker mit lille krimiunivers, og jeg vil super gerne dele det med dig jævnligt <3 

Støtte mig en smule på Patreon

Der er ingen forpligtelse overhovedet, men hvis du har mulighed og lyst til at støtte mit krimiunivers og ligesom sige til mig “Hej Ida, ved du hvad, jeg kan sgu godt lide det, du laver og dig, vil jeg gerne støtte op om”, så kan du nu blive min Patreon til mit krimiunivers. 

Det er skide hårdt at være på sociale medier. Sælge sig selv, sine airsoft oplevelser, sine produkter eller en bog. Det er en evig kamp mod eller med algoritmerne. Nye tiltag fra dvs sociale medie firmaer kan lynhurtigt resultere i, at jeg ryger bagerst i køen. Så bliver jeg ikke favoriseret af algoritmen. Og slet ikke bliver vist i dit feed. 

Hvis du bliver min Patreon, vil det give mig mere frihed til at skrive endnu bedre blogs, med flere nørdede detaljer og lidt mere researche. Så vil jeg ikke behøve at bekymre mig lige så meget om, hvor mange der nu ser mit indhold på instagram og bloggen. Og om jeg nu får solgt nogle bøger eller ej via min online shop. 

Med din støtte kan jeg:

  • Fortsætte med at lave gode blogs. 
  • Fortælle om airsoft og hvordan det faktisk er, at have en hobby i en mandeverden, når jeg trods alt må indrømme, at jeg er kvinde.
  • Lave endnu bedre blogs, selvom de tager længere tid at lave pga mere research. Frihed til ikke at skulle bekymre mig om, at det faktisk tager lang tid at lave ordentlig research. 
  • Investere i et foto/video kursus og måske lidt mere udstyr, så jeg kan lave endnu bedre indhold til dig på mine sociale mediekanaler. 

Hvis du beslutter dig for at støtte mig med en smule af dine penge til mit krimiunivers, vil jeg være ekstremt taknemmelig 🙂 

Du kan støtte mig en smule på Patreon her.