PayPal me

Jeg skal have servicehund fra Servicehundeforeningen. Jeg kommer til at mangle en elcykel, så jeg har lavet en Paypal.me

Jeg blogger, skriver og streamer på Twitch, så meget som jeg orker for at dele viden om servicehunde og complex PTSD. Hvor meget jeg kan det, svinger meget, så du må bære over med mig.

Muligvis bliver jeg den første i region Sjælland, der får en servicehund. Jeg bliver i hvert fald den første på Lolland Falster, hvor jeg bor. Jeg og min kæreste havde et møde med Hanne fra Servicehundeforeningen i foråret 2021, og hun havde aldrig været hernede før. (Er hun chef eller formand? Noget i den stil)

Førtidspensionist

Som førtidspensionist får man ikke ret så meget udbetalt, så jeg har lavet en Paypal, hvor jeg tager i mod donationer. Egentligt hader jeg det, jeg ville så meget hellere tjene mine egne penge hele tiden. Men der er en grund til, at jeg er førtidspensionist.

Jeg kan ikke arbejde almindeligt, så skulle du have lidt i overskud til at støtte mig og min fremtidige servicehund, vil vi blive så glade. Jeg kommer til at mangle en elcykel med lad/christianiacykel, som noget af det første. Alle beløb på Paypal.me hjælper <3

Paypal

Du kan donere her og få en kæmpe tak <3

close

Kan du klare et kapitel og 12 mails pr år?

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

close

Kan du klare et kapitel og 12 mails pr år?

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.