Skriv en selvbiografisk roman

Og slip levende fra det

  • Drømmer du om at skrive en selvbiografisk roman?
  • Hvordan kommer man igang?
  • Hvad skriver man egentligt om?
  • Hvor lang tid tager det?
  • Hvilke skriveprogrammer er gode?
  • Skal man være gammel for at kunne gøre det?
  • Hvordan udgiver man?
  • Og tusind andre spørgsmål

Jeg kan hjælpe dig

Jeg er ved at skrive en bog om, hvordan jeg har skrevet min selvbiografiske roman. De mange ting jeg har lært i den proses, vil jeg gerne dele med dig.

Du kan starte ved at læse denne blog

Gerne indrømmet, jeg har selv været igennem mere i mit liv end de fleste, så min process med at skrive min selvbiografiske roman, har ikke været nem. Men lige præcist derfor har jeg meget erfaring med den psykiske process, det kan være at skrive. Det kan være en helt anden process for dig, men du kommer til at gå igennem mentale processer og lære at se episoder fra dit liv i et skarpt lys. Eller måske vil du begynde at se meget af dit liv i et andet lys, måske et lys, der passer dig personligt meget bedre. 

Hvad vil du gerne læse om?

Hvis du har foreslag til noget du gerne vil vide/læse om i sådan en “how to do” bog, så kontakt mig endeligt forfatteridaeowyn@gmail.com eller mail@idaeowyn.com