Skrive process med novellekonkurence

En uventet hændelse

Jeg besluttede mig for i efteråret at jeg ville deltage i en novellekonkurence på en kærligheds bogmesse på Lolland Falster. Kærlitt.

  • Det har været rigtigt sjovt først og fremmest, men også hårdt.

Jeg opdagede, efter jeg havde sendt min historie afsted, at der var en væsentligt fejl, så den novelle jeg giver gratis væk nu, er ikke længere identisk med den, jeg sendte ind. Det var hårdt at opdage, ikke mindst fordi det slet ikke var min hensigt.

  • Jeg lavede en konkurence på min fb side og Instagram.

Jeg søgte efter nogle mænd, der ville ligge navn til ligene i roekulen. Det var efter mine små begynder forhold, faktisk en rigtigt sjov oplevelse at lave denne konkurence. Det var en fremmed mand og en af mine gode venner, der vandt. Så nu ligger Rune og Mikkel i roekule, og skulle jeg vinde konkurrencen, så bliver de til lig i selveste Familie Journalen.

  • Det har været en spændende oplevelse at skrive den, og få råd og vejledning

Jeg fik lidt hjælp af Gittemie Eriksen til, hvordan et lig vil lugte efter noget tid i en roekule. Hun skriver krimier, så det ved hun. Kunne ikke have gjort det hele alene.

  • Forelsket

OG… jeg ligger ikke skjul på nogle steder, at jeg er smask psykotisk forelsket i min dejlige nordjyde Malthe… så at skulle skrive om kærlighed og frierier i denne novelle, der evt kan blive udgivet landdækkende, det var faktisk ikke helt nemt at skrive om… lidt grænseoverskridende på sin vis… I dont know.

Men dejlig er han.

Del gerne mine blog og tilmeld dig mit nyhedsbrev 🙂