Tilbud

Jeg holder sommertilbud på Anorektikeren og papvinen. Det er om at slå til, for efter 9 august 2020 er det slut.

Man kan aldrig blive for gammel til bamser
Man kan aldrig blive for gammel til bamser

Under nedlukningsperioden af mit sædvandlige fitnesscenter har jeg fået lært en del om mig selv i forhold til min krop og min fortid som anorektiker og andre spiseforstyrrelser. Den viden om balance og ubalance vil jeg meget gerne give videre til andre med dette sommertilbud. 

Det er vigtigt, at vi som menneske kan slappe af, og det er jo bare en af mine præferencer, men jeg elsker at læse bøger. Jeg sad på stranden i tre timer i går og nød livet med at være test læser på en bog af Carsten Ulendorf. Bare smidt mig i sandet og ikke et eneste menneske kunne ses på noget tidspunkt. Jeg elsker at være helt alene i naturen. At jeg er blevet skoldet og en rødhud i fjæset taler vi ikke for højt om!

Rask

Fysisk er det også godt at kunne have balance i en sund krop og jeg har i den grad fundet balancen i dag. Jeg er ikke længere i tvivl om, at jeg er 100 % rask af spiseforstyrrelser og bare har et fornuftigt forhold til mad og motion… og mig selv. For jeg har været langt ude, ingen tvivl om det. At stå i fitnesscenteret og blive fuldstændigt høj og ekstatisk lykkelig, når man er den tyndeste i omklædningen og når folk glor skævt til en fordi man ligner skind og ben… Det er sgu ikke sundt, men jeg kunne ikke gøre andet dengang. Jeg måtte have mine fix. Igen og igen. Være den tyndeste. Ned med vægten. Shit jeg spiste brie, kast op… osv osv… Det kan du læse meget mere om i min bog. 

Du kan købe dette sommertilbud på Anorektikeren og papvinen direkte hos mig til 200 kr. (plus porto)

Jeg kan signere den, hvis du vil have det. Husk og overvej dette i disse Corona tider. Ellers kan du få den i original emballage. Men jeg har slet ikke følt mig syg. 

Her henover sommeren har jeg flere nyheder på vej og når, der er nyt, sender jeg et nyhedsbrev ud på mail. Du kan tilmelde dig ude i siden eller her

Ikke noget at spøge med

Biblioteks nyheder

Derudover kan jeg også fortælle at Anorektikeren og papvinen er klar i bibliotekets system. Hvis du som interesseret læser går ned og spørger efter den, kunne det tænkes bibliotekaren bestiller den hjem til biblioteket, så de kan låne den ud til dig. 

Det vil være en rigtigt god hjælp for mig, hvis du vil spørge efter den. Så vil jeg efter bedste evne give en tjeneste tilbage til dig.

Skriv et svar