Tredje julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Løbetur i Hareskove

Velkommen til min juleserie, der er en del af et samarbejde (ingen reklamer og ingen penge involveret) med Bloggers by Heart. Så er der styr på reglerne, velkommen til tredje julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste. Skal du lige læse den anden, kan du følge sporet her.

Jeg har taget mange ture på mountainbike i Hareskoven, hvor vi i dagens novelle skal hen. Det er faktisk ikke jul i novellens handling, for jeg forestiller mig, at det bliver et af de første kapitler i bogen. Jeg ved slet ikke, hvornår jeg har skrevet nok noveller, småbidder og blogs til at samle en hel bog. Det er noget af det pudsige, når jeg fortæller til folk, at jeg skriver på en bog. Det næste spørgsmål er stort set altid det samme. “Hvornår er den færdig?”.

Men jeg tager det som en kompliment, for folk må jo synes, der er noget over Kim Kelly. Jeg fortæller gerne om hende og min interesse i at researche militært stuff.

Som sagt skal vi på løbetur til Hareskoven, der ligger lidt nordvest for København. Vi starter oppe i Kims æbletræ. Her holder hun meget af at sidde og tænke og slappe af, mens hun kigger ud over villavejen, hvor hun er vokset op. I dag sidder hun og forbereder sig mentalt på, at hendes far skal afsted igen i tjeneste.

Men bare fordi det er forår eller sommer i novellen, kan du jo godt sætte dig til rette med en kop varm kakao med flødeskum og kanel og gør dig klar til denne tredje novelle om Forsvarets Efterretningstjeneste. 

Adgang til novellerne, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev

Nogle informationer er fortrolige, ifølge mine egne forfatterparagraffer og bliver kun delt i mit nyhedsbrev. Det gælder også novellerne. Mine optagelseskrav er ikke så svære at komme igennem, jeg skal kun bede om din email adresse, så kommer du med i min hemmelige klub af spionfans, og vil få tilsendt 4 julenoveller om Forsvarets Efterretningstjeneste i december måned.

Du trykker bare her og tilmelder dig nyhedsmailen.

Challenge til dig

Jeg har en lille challenge til dig i hver blog, nyhedsbrev og novelle, hvis du har lyst til at være med. I denne blog og i det tilhørende nyhedsbrev er der et spørgsmål, du skal besvare, hvis du vil vinde æren af at være “Fan af Kim Kelly”. 

I denne uge kan du svare på spørgsmålet: Hvilken træsort står på gymnasiet? 

Denne tredje julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste

Vi starter med at hoppe ned fra æbletræet og herunder kan du læse nogle linjer fra tredje novelle. Denne noveller har jeg ikke bedt om hjælp til i min facebookgruppe eller min instagram, men det sker ret tit, at jeg beder folk om at komme med små input til handlingen. Så hvis du synes den slags er sjovt, er det oplagt for dig at følge med på mine sociale medier.

”Hej Mattie” råbte jeg og lod mig svinge ned fra træet, landede elegant som en kat, sikkert på benene. Jeg løb over til ham, men mærkede hurtigt, at der var noget i vejen. Jeg sagtnede farten.    

”Vi har fået travlt, vi skal afsted”. Han skyndte sig uden et ord at tage Thomas taske, der stod på dørtrinnet. Thomas var ved at sige farvel til min mor Marina, men måtte afkorte processen. 

Følg med i næste uge og min sidste adventskalender, hvor vi tager til Litauen og støder på dækhistorier, radiokommunikation, en nationalpark i Litauen, russiske oprørere med TT-33 Tokarev og den mere kendte AK-47, frømandskorpset og belgisk chokolade. Man fristes næsten til at sige en lækker belgisk chokoladefrø.

Hvis du ikke allerede har opdaget det, må du tilmelde dig min nyhedsmail, hvis du vil med på spionjagt. Vi ses. India Echo Out.

Holdt

Er jeg den eneste, der har fået lyst til chokolade? Bare fordi man skriver om belgiske frømændschokolade godter i Litauen, altså man skal finde sig i meget! Ved du hvad, jeg skynder mig ud i køkkenet nu, for heldigvis har jeg en masse dygtige bloggerkollegaer, der har forskellige opskrifter, der inkludere chokolade i forskellige værn og uniformer inde for madblogger kategorien. Tjek dem endeligt ud. Lene fra Bagvrk Bianca fra Home by Biance Susanne fra Sundt for to Tekla fra Teklas Køkken Stine fra My Food Blog

About Ida

Jeg blogger om mit krimiunivers. Det handler om airsoft, kriminoveller, boganmeldelser og små eventyr fra hverdagen.

View all posts by Ida →

One Comment on “Tredje julenovelle om Forsvarets Efterretningstjeneste”

Skriv et svar