fbpx

Vordingborg Airsoft Forening VAF er mit andet hjem

Vordingborg Airsoft Forening VAF er blevet mit andet hjem. Jeg har udviklet mig på især to måder i VAF.

Egentligt er jeg en genert og stille introvert type. I VAF opdagede jeg, at jeg kan have en seriøs hobby sammen med andre mennesker. Det gav mig et tiltrængt los i røven til at udvikle mine sociale kompetencer i et roligt tempo. Jeg har sgu fået venner. For få år siden havde jeg ikke troet, det ville være muligt for en “social spadser” som mig. (hvis jeg selv skal sige det).

Selvfølgeligt er jeg også blevet en bedre skytte. Min pistol føltes som en forlængelse af min arm efter få måneder. Jeg fik rigtigt godt vejledning og kunne sagtens få det i et roligt tempo, så jeg kunne følge med.
Jeg startede på præcisions banen og øvede få ting ad gangen. Som ugerne/månederne gik, øvede jeg flere og flere ting ad gangen. Holde korrekt på pistolen, vejrtræning, skydestilling osv. Skille den ad og gøre den rent, kom først efter et halvt års tid tror jeg.


Som en lille bonus er det faktisk ret sjovt at kunne opdage fejl i film og serier. Skuespillere, der ikke holder korrekt på pistolen f.eks. men det er lidt tveægget. Barndomsidoler kan pludseligt ses i et andet lys. Men så kan man jo trøste sig med at være sejere end dem.

Bonus

Det har faktisk givet mig en selvsikkerhed at kunne betjene en pistol. Måske lyder det lidt tøsefjollet, men lidt af den selvsikkerhed tager jeg med mig, når jeg ellers færdes rundt i livet. Når jeg møder en eller anden udfordring, er det sgu meget sjovt at kunne tænke for mig selv “Ha ha, du sgu bare lige vide, at jeg fik en kanon god tid på handlebanen i VAF i går”.

Under coronakrisen jeg har virkeligt opdaget, hvor meget hele VAF og folkene bag betyder for mig. Jeg glæder mig til at komme tilbage og fortsætte og udvikle mine forskellige færdigheder.

Nu er airsoft, våben og den dur ikke nyt for mig, og du kan læse lidt mere her

I et helt roligt tempo, har jeg gang i få projekter og du kan følge mig her:

Mit liv på insta

Nyhedsmail

Jeg svare på beskeder en til to gange om ugen 

Follow:

Pinterrest

Follow on Pinterest

error: Content is protected !!